SKNT

Hrligt. r klar med (nstan) allt skolarbete. Men dharjag inte s mycket att tnka p lngre. Bara hur mycket jag lskar min pojkvn och att han mste f all minuppmrksamhet. Igr var jag ute p partaj med bsta tjejerna Kajsa & Angelica. Vi hade det superkul. Lite vl mycket versminkade brunkrmsbajs fjortis blondiner dr bara. Som sprang runt och bytte lr var 10 sekund. Meen annars s! Humret va p topp , alla var p bra humr, brastmning! Det gillas!

Idag har jag,Bjrn,Emma och Markus varit i Tby Centrum. Gick runt ngra timmar. Nu r vi hemma hos Markus och tar det lugnt. Tnker p vad vi ska gra av kvllen som saktabrjarnrma sig. Jag r vldigt trtt. Sov halvdligt. S inget sthej blir det iaf. Druckit guuda smoothies och har ooont i magen. Ska skriva klart en reflektion i turismen och sen kan jag slappna av riktigt ordentligt.

ST!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.