SKÖNT

Härligt. Är klar med (nästan) allt skolarbete. Men då har jag inte så mycket att tänka på längre. Bara hur mycket jag älskar min pojkvän och att han måste få all min uppmärksamhet.  Igår var jag ute på partaj med bästa tjejerna Kajsa & Angelica. Vi hade det superkul. Lite väl mycket översminkade brunkrämsbajs fjortis blondiner där bara. Som sprang runt och bytte lår var 10 sekund. Meen annars så! Humöret va på topp , alla var på bra humör, bra stämning! Det gillas!

Idag har jag,Björn,Emma och Markus varit i Täby Centrum. Gick runt några timmar. Nu är vi hemma hos Markus och tar det lugnt. Tänker på vad vi ska göra av kvällen som sakta börjar närma sig. Jag är väldigt trött. Sov halvdåligt. Så inget ståhej blir det iaf. Druckit guuda smoothies och har ooont i magen. Ska skriva klart en reflektion i turismen och sen kan jag slappna av riktigt ordentligt.

SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.