ÅTHELVETE

allt går åt helvete. allt händer mig, varför?
Om nu gud finns så hatar han mig.
Jag kämpar och försöker göra allt och alla gott. Men det går åt andra håller istället. Mina vänner är helt sjukt underbara. Är så glad att ni finns kvar. Efter allt vi fått gå igenom tillsammans. Efter hur jag har varit. Har haft det jobbigt senaste tiden. Har vänner som förstår mig. Som vet vem jag är. Tack för att ni finns!
Utan björn skulle jag inte ens finnas kvar. Jag skulle inte orka ett skit. Skulle ha gett upp. Han kom in i sista sekund. Så nu håller jag och han på att reparera mitt stora hål i hjärtat. Min själ som måste vakna upp igen. Jag måste bli hel. Mig själv helt enkelt. Inte lika lätt det låter. Jag har blivit sviket så många gånger i mitt llliv. Svårt att lita på allt och alla. Min syster ger mig också kraft att orka. Det är för hennes skull som jag kämpar. Ska visa henne att jag är en bra förebild. Att man kan göra ALLT om man verkligen VILL.
Många känslor för att vara en blogg. Så är jag. En person med ett gott hjärta. :$
Jag är för snäll. På ett dåligt sätt. Fast endå inte. Det är inte bra i slutändan. Måste vara mer rak på sak. Jag vet inte hur jag ska förklara. Det ahr släppt ganska mycket nu. För att jag inte orkar bry mig. Men det finns fortfarande kvar. Släpper inte personer som jag egentligen borde göra. Jag atr tillbaka för mycket skit. Dumma mig. Nu räcker det! Tänker inte gråta mig till sömns mer. Snart flyttar jag hemifrån också. Om ca 1,5 år kanske fotrare. Om planerna går som jag vill. Det ska dem göra. Men jag har en plan B om det inte går. Efter plan B finns C…

Fina lillasyster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.