THELVETE

allt gr t helvete. allt hnder mig, varfr?
Om nu gud finns s hatar han mig.
Jag kmpar och frsker gra allt och alla gott. Men det gr t andra hller istllet. Mina vnner r helt sjukt underbara. r s glad att ni finns kvar. Efter allt vi ftt g igenom tillsammans. Efter hur jag har varit. Har haft det jobbigt senaste tiden. Har vnner som frstr mig. Som vet vem jag r. Tack fr att ni finns!
Utan bjrn skulle jag inte ens finnas kvar. Jag skulle inte orka ett skit. Skulle ha gett upp. Han kom in i sista sekund. S nu hller jag och han p attrepareramitt stora hl i hjrtat. Min sjl som mste vakna upp igen. Jag mste bli hel. Mig sjlv helt enkelt. Inte lika ltt det lter. Jag har blivit sviket s mnga gnger i mitt llliv. Svrt att lita p allt och alla. Min syster ger mig ocks kraft att orka. Det r fr hennes skull som jag kmpar. Ska visa henne att jag r en bra frebild. Att man kan gra ALLT om man verkligen VILL.
Mnga knslor fr att vara en blogg. S r jag. En person med ett gott hjrta. :$
Jag r fr snll. P ett dligt stt. Fast end inte. Det r inte bra i slutndan. Mste vara mer rak p sak. Jag vet inte hur jag ska frklara. Det ahr slppt ganska mycket nu. Fr att jag inte orkar bry mig. Men det finns fortfarande kvar. Slpper inte personer som jag egentligen borde gra. Jag atr tillbaka fr mycket skit. Dumma mig. Nu rcker det! Tnker inte grta mig till smns mer. Snartflyttarjag hemifrn ocks. Om ca 1,5 r kanskefotrare. Om planerna gr som jag vill. Det ska dem gra. Men jag har en plan B om det inte gr. Efter plan B finns C…

Fina lillasyster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.