Semester.

Fin va? (:
Äntligen. Nu kan jag slappna av. Inga tider att passa, inge slit och släp. Nu sk jag ta vara på vår fina svenska sommar, grilla,sola,bada och Köpa en massa kläder och annat. Sitter hos pojken nu med lillasyster. Vi ska spela lite sen åka hem till mig för att äta och spela igen ! :)
I morgon åker älskling till gottland. Sen åker jag till båstad. Buhu.. Ska sitta på ett tåg själv i 6 timmar. Hoppas det finns uttag så iPhonen kan laddas. Har 2 iPods också. Hoppas det räcker. Datan vågar jag inte jag ta med ner dit.  Måste hitta en resväska också. Min syster ska ha sin rosa som jag såå gärna ville låna. Ska kolla om det finns någon billig att köpa (:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.