Det bsta som hnt mig.

Nr jag blev tillsammans med Bjrn. Jag r s glad, att vi har det s bra som vi har det idag. Av alla smsaker/stora som vi gtt igenom. Det knns som att vi varit med varandra hela livet. Jag har aldrig varit s kr i ngon frut. Nu vet jag verkligen hur det r att vara kr, och fan vad pissjobbigt det kan vara. Men samtidigt, den mest underbaraste knslan som finns. Nr vi gr skilda vgar, fr att t.e.x. g till jobb/skola/hem. Det r d man oftast mrker hur mycket man tycker om sin partner, hur mycket han/hon betyder. Varfr r det s? I mitt fall s r det fr att vi umgs oftast vldigt lnge. Sen ses vi inte p en vecka, sen ses vi 3-4 dagar sen fram&tillbaka. Nu har vi varit med varandra nstan helasommaren,som jag lovat honom, frra ret va lite enskilt… Vi har haft jttekul och mysigt. Nu brjar han jobba igen. S jag mste roa mig med annat nu i 3 veckor. D skolan brjar den 19 augusti. Ska hinna ka till Norrland och trffa kusinerna ocks. Sen r det tillbaka till verkligheten igen, och vrldens mest jobbigaste och trkigaste klass. Vi r direkt ingen klass som varken kankommunicera, eller vara tysta, eller normala. Fr hoppas och be (till?) att ngra vxt upp iallafall. Tveksamt men, hoppas. Nu ska jag krypa under tcket och se klart p Hitta Nemo.

Jag lskar dig Bjrn, finns ingen/inget som tar din plats i mitt hjrta.

En reaktion på ”Det bsta som hnt mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.