Här ska jag skriva någonting.

Så, nu har mamma fått sina presenter. Hon blev jätteglad. Men va extremt trött efter resan. Så det blev att vara hemma. I morgon ska vi in till stan, för att köpa lite kläder? Sen äta och avsluta med en bio. Jag saknar min pojkvän jobbigt mycket.  När träffades vi senast?…. Förrgår. Normalt?

Drinkarna var enkla att göra som ni kan se. Karamell färg. Sen är resten upp till dig. Jag är proppmätt, ska äta lite godis & chips. Puss.

OBS. Bilderna  blev cp. Av någon underlig anledning. Har väntat 10 minuter på att varje bild ska ladda. Räkna då hur lång tid det tog att göra detta inlägg, kul att blogga när det går fort, yes! Men ni ser vad som är på bilden. Huvudsaken. Bättre lycka nästa gång. För bilder vill ni ju se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.