Hr ska jag skriva ngonting.

S, nu har mamma ftt sina presenter. Hon blev jtteglad. Men va extremt trtt efter resan. S det blev att vara hemma. I morgon ska vi in till stan, fr att kpa lite klder? Sen ta och avsluta med en bio. Jag saknar min pojkvn jobbigt mycket. Nr trffades vi senast?…. Frrgr. Normalt?

Drinkarna var enkla att gra som ni kan se.Karamell frg. Sen r resten upp till dig. Jag r proppmtt, ska ta lite godis & chips. Puss.

OBS. Bilderna blev cp. Av ngon underlig anledning. Har vntat 10 minuter p att varje bild ska ladda. Rkna d hur lng tid det tog att gra detta inlgg, kul att blogga nr det gr fort, yes! Men ni ser vad som r p bilden. Huvudsaken. Bttre lycka nsta gng. Fr bilder vill ni ju se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.