Nsta r.

Smsta sommarlovet.

Frlt om jag lter dyster. Men det r fakta. Jag har haft kul till&frn. Men det har bara varit en jkla massa strul hit&dit. Det blev inget att kautomlandsheller, det r nog det som frstrt mest. Sitter och rknar mina pengar. Vad gr jag iSverige? Jag har rd att ka. Men allt r fr sent nu. Frga mig inte varfr. Det behver jag inte skriva hr. Mamma pratade om att ka till Paris.Men lillasyster vill hellre ka till Norrland. (Hur tnker hon?!) S jag vet inte hur resten av sommaren blir. Kompisarna har inte pengar eller har redan varit ngonstans. k igen d? Jag kan betala?… not. Sak samma. Ska sluta sura, ska kpa saker till migsjlv. Som trst. Ngonting ska vi gra innan skolan brjar iaf. Men jag orkar INTE ka mer bil!

Trkigt inlgg. Men jagharhaft en pisstrkig sommar s? Fr hoppas jag fr jobbet i gallerian s r jag mer n njd och kan slappna av nr skolan brjar. Tandblekningen som jag vntar p ocks. Vi hrs senare ikvll. Frhoppningsvis r jag p lite bttre humr. Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.