Nästa år.

Sämsta sommarlovet.

Förlåt om jag låter dyster. Men det är fakta. Jag har haft kul till&från. Men det har bara varit en jäkla massa strul hit&dit. Det blev inget att åka utomlands heller, det är nog det som förstört mest. Sitter och räknar mina pengar. Vad gör jag i Sverige? Jag har råd att åka. Men allt är för sent nu. Fråga mig inte varför. Det behöver jag inte skriva här. Mamma pratade om att åka till Paris.Men lillasyster vill hellre åka till Norrland. (Hur tänker hon?!) Så jag vet inte hur resten av sommaren blir. Kompisarna har inte pengar eller har redan varit någonstans. Åk igen då? Jag kan betala?… not. Sak samma. Ska sluta sura, ska köpa saker till migsjälv. Som tröst. Någonting ska vi göra innan skolan börjar iaf. Men jag orkar INTE åka mer bil!

Tråkigt inlägg. Men jag har haft en pisstråkig sommar så? Får hoppas jag får jobbet i gallerian så är jag mer än nöjd och kan slappna av när skolan börjar. Tandblekningen som jag väntar på också. Vi hörs senare ikväll. Förhoppningsvis är jag på lite bättre humör. Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.