2 reaktioner på ”18 r om 9-dagar!

  1. frida har du ntt tips p hur du tar s fina bilder med din systemkamera? Du blir vekligen jtte fin, Och en sak till dina vinterjackor du har var har du kpt dem en som du har r lite puffig kort modell vet du vilken jag menare skulle vara tacksam fr svar!
    lskar din blogg

  2. Hm, Jag tycker sjlv inte att mina bilder blir s bra. Jag brukar testa mig fram och frsker lra mig lite. Kan inte s mycket nnu. Men det gr framt. Det handlar vl ganska mycket om vinklar. S jadu. svr frga…
    Den kommer frn hennes & Mau, frra ret. Men det har kommit nya snna p Zara som r mycket snyggare! Kostar runt 800:- har jag fr mig. :)
    Tack :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.