2 reaktioner på ”18 år om 9-dagar!

  1. frida har du nått tips på hur du tar så fina bilder med din systemkamera? Du blir vekligen jätte fin, Och en sak till dina vinterjackor du har var har du köpt dem en som du har är lite puffig kort modell vet du vilken jag menare skulle vara tacksam för svar!
    Älskar din blogg

  2. Hm, Jag tycker själv inte att mina bilder blir så bra. Jag brukar testa mig fram och försöker lära mig lite. Kan inte så mycket ännu. Men det går framåt. Det handlar väl ganska mycket om vinklar. Så jadu. svår fråga…
    Den kommer från hennes & Mau, förra året. Men det har kommit nya sånna på Zara som är mycket snyggare! Kostar runt 800:- har jag för mig. :)
    Tack :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.