Lördag 21/08/09

Godmorgon!

Börjar bli lite mer morgon-pigg än vanligt. I morse fick Björn iaf pussa på mig utan att han fick en ”smäll” Jag hatar att bli väckt tidigt. Speciellt på helger när man äntligen kan få sova ut. Men av någon underlig anledning så har jag vaknat vid 9-10 tiden på helgerna senaste dagarna. oftast brukar jag sova till 12-13. Inte många timmar som skiljer kanske, men det går frammåt. Vilket är bra eftersom skolstarten va i torsdags. Super skönt det också! Nej jag var inte ironisk. Jag tycker om skolan, och jag har världens skönaste schema. Ingen matte,engelska,eller sam! Detta år kommer gå fort! Sen får vi se om jag vill gå ett år till. Börjar ju tvåan nu. Eftersom jag missade så mycket. Jag har gått ettan två gånger. Första året gick allt åt helvete. Så gick alltså om ettan. Därför blir det tvåan nu. Ganska skönt. Det roliga är att *nästan* alla mina kompisar och många bekanta har också gjort det, men inte samma anledning. Trodde inte det va så vanligt som det ”tydligen” är idag. Sak samma. Mobba mig ni… Jag gör iaf mitt bästa. Äldre vänner till mig säger- njut medans du kan, (i skolan) då tror man ju dom är dumma i huvudet. Men jag insåg nyss. Dom har ju rätt. Tur att jag har ett extra år att tänka. Om jag ska sitta och börja berätta varför jag gått om. Lär jag ta upp hela bloggens framsida. Men då skulle ni fatta , vad jag har fått kämpa och dra mig ur saker som har slitit mitt hjärta i flera miljontals bitar. Jag va trasig då. Tack vare Björn, Familj och vänner har det läkt.

Nu till annat som inte är lika tråkigt. Jag är så nervös, och vill att det ska vara fredag nu! (27:e) Världens snällaste Jennie har fixat massor. Stort tack till henne! Jag hittade en klänning från Bik Bok igår. Men när jag kom hem hittade jag en klänning som nästan såg likadan ut. Så hade den ett äckligt tuggummi på sidan som jag måste ha missat när jag prova, usch och fy! Det var jag ju tvungen att ta bort, eftersom den ska lämnas tillbaka. Nu ska jag fixa ihop älskling tvätt så ska jag hjälpa honom att tvätta sin mysiga lortt. Sen får vi se vad som händer. Ha en trevlig dag!

En reaktion på ”Lördag 21/08/09

  1. Hej frida tycker du verkligen tar jätte fina bilder med din systemkamera har då nått knep?

    Och en till fråga dina vinterjackor du andvänder var kommer de i från har sett att du har typ en puffig ganska kort modell vet du vilken jag menar? skulle vara jätte tacksam om du skrev i bloggen!
    PS Älskar din blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.