Måndag, 23/8/10

Räknar dagarna till min födelsedag. bara 4 dagar kvar, och jag kom just på mig själv att jag har mycket mer än väntat kvar att göra. I morgon åker jag till IKEA och köper det som behövs till maten och drickan. På onsdag ska allt i stort sett vara klart. Jag har fortfarande inte hittat någon klänning! Får åka in till stan på onsdag, då mååste jag nog åka in själv, får se om någon orkar stressa in i så många affärer jag kommer springa ut& in i. Det är skönt att vara ensam ibland, men just nu kommer jag nog behöva någon som dömmer. Ska övertala Maria!

Idag mötte vi ettorna som sagt. Vad finns det att säga? 94:or *suck* Det var exakt som jag hade tänkt mig. Förstår inte varför alla ska ha så mycke luft. Ni kommer till en ny skola och tror ni är bäst av allt och alla. Bra intryck vi 3:or och 2:or får! Vi kommer iiiinte uppskatta det ;) Sak samma. Jag orkar inte bry mig, men det är så det är. Men jag låter det bara vara, orkar aldrig lägga mig i i sånt där. Jag tycker och tänker för mig sjlälv. Det var lite kul idag, en del ser helt vilsna ut, det förstår jag , första dagen. Och en del står redan och skakar rumpan, hmmm? Det gick bra för oss, vann i allt förutom handboll och stafett. Blev bara 4 st i slutet, jag var en av dom som hoppa av såklart, min mentor lacka ur, men om han vill ha spya på sig så visst. Jag började må jätte illa. Över nu, men då, hemskt! Ska leka lite på datorn en stund till, sen ska jag börja laga mat till familjen och se klart Tumme-Lisa.

Puss och Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.