Hur mr jag?

S mycket att tnka p… Vet inte vad jag ska skriva. Jag knner inte mig sjlv just nu. S mnga tanakr som virrar omkring. Vem r jag egentligen? Mste sluta tnka s mycket och inse hur mycket jag borde uppskatta mitt liv. Jag r beroende av min krlek som jag saknar fr varje sekund. Trar fr torkas ofta. Jag vet inte r ett ord som jag anvnder minst 200 gnger per dag, ( knns det som) Trodde lite mat skulle gra mig p bttre humr, men icke. Det hr kommer g ver snart hoppas jag.

Bermmer min pojkvn, kolla va duktig han r! Jag plugagr webbdesign just nu, och hel*ete vad svrt det r, jag fattar inte hur min baby kan/orkar med detta! Krummilutter verallt!

http://valstugan.moderat.se/

2 reaktioner på ”Hur mr jag?

  1. varfr r du s opersonlig i din blogg? Lter sur, skriver superkorta meningar, bjuder aldrig p dig sjlv och visar ingen humor. Loose up, tjejen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.