Hur mår jag?

Så mycket att tänka på… Vet inte vad jag ska skriva. Jag känner inte mig själv just nu. Så många tanakr som virrar omkring. Vem är jag egentligen? Måste sluta tänka så mycket och inse hur mycket jag borde uppskatta mitt liv. Jag är beroende av min kärlek som jag saknar för varje sekund. Tårar får torkas ofta. Jag vet inte är ett ord som jag använder minst 200 gånger per dag, ( känns det som) Trodde lite mat skulle göra mig på bättre humör, men icke. Det här kommer gå över snart hoppas jag.

Berömmer min pojkvän, kolla va duktig han är! Jag plugagr webbdesign just nu, och hel*ete vad svårt det är, jag fattar inte hur min baby kan/orkar med detta! Krummilutter överallt!

http://valstugan.moderat.se/

2 reaktioner på ”Hur mår jag?

  1. varför är du så opersonlig i din blogg? Låter sur, skriver superkorta meningar, bjuder aldrig på dig själv och visar ingen humor. Loose up, tjejen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.