Tisdag-31/8/10

Hej alla!

Hoppas ni haft en bra dag. Min dag har varit seg som ett gammalt tuggummi! Hade 3 timmars rast, var tvungen att stanna kvar i skolan eftersom jag hade en lektion senare som bara höll på i ca 20 min. Värt? Nepp.. Sak samma. Hoppas lärarna uppskatta det. Förövrigt har dagen varit bra. Har gjort klart alla uppgifter i skolan och träffat älskling. Åt supergod pizza nyss! Mätt och belåten. Ska fortsätta kolla på en film med familj nu. Här här ni lite bilder som jag fick, fast tröjan har jag köpt själv. Ska ta kort på resten sen :)

6 reaktioner på ”Tisdag-31/8/10

  1. Hej!
    Hur mycket fick du betala för tröjan med flaggan på? Hittade ingen info om det på HomeruN’s hemsida. :)

  2. Linnea: Det är rea! Den kostar bara 630! :D

    Anonym: Jag kan visa vad jag anväder, kan ta kort på det sneare idag :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.