Tisdag-31/8/10

Hej alla!

Hoppas ni haft en bra dag. Min dag har varit seg som ett gammalt tuggummi! Hade 3 timmars rast, var tvungen att stanna kvar i skolan eftersom jag hade en lektion senare som bara hll p i ca 20 min. Vrt? Nepp.. Sak samma. Hoppas lrarna uppskatta det. Frvrigt har dagen varit bra. Har gjort klart alla uppgifter i skolan och trffat lskling. t supergod pizza nyss! Mtt och belten. Ska fortstta kolla p en film med familj nu. Hr hr ni lite bilder som jag fick, fast trjan har jag kpt sjlv. Ska ta kort p resten sen :)

6 reaktioner på ”Tisdag-31/8/10

  1. Hej!
    Hur mycket fick du betala fr trjan med flaggan p? Hittade ingen info om det p HomeruN’s hemsida. :)

  2. Linnea: Det r rea! Den kostar bara 630! :D

    Anonym: Jag kan visa vad jag anvder, kan ta kort p det sneare idag :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.