Vad tycker ni?

Den nya trenden är att gå runt med gummistövlar?

Jag vet inte riktigt vad jag tycker. På en del ser det förjävligt ut, och en vissa passar faktiskt i det. Så jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om dessa stövlar. Jag tror inte att jag skulle passa i dem. Jag är så smal. Ska leta några boots istället. Gummistövlar för 1 200 tycker jag är överdrivet. Igår hittade jag exakt lika dana sånna, fast med märket duffy? Kostade bara 200:- Men men,det är ju märket HUNTER alla vill ha. Undrar om alla som bär skorna har tänkt på vad det betyder (: haha. Jaja, vet inte vad jag ahr för åsikt. Vad tycker ni?

4 reaktioner på ”Vad tycker ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.