I’m alive

Har haft jätte mycket att göra i skolan och utanför. Brukar bli så, när man ska komma igång med allting. Men jag ska göra mitt bästa för att hålla igång så mycket som möjligt. Sitter på webbdesign, nu har man fått in det lite. Verkar inte så himlans svårt. Vi ska leka lite i Ph denna lektion. Sen ska jag skriva kalrt min svenska. Efter skolan måste jag in till stan och jaga min jacka! Sen ska jag träffa Björn. Vi ska vara hos honom sen på lördagen hos mig , och så blir det nog bio. SALT- som har premiär idag. Jag bloggar hos honom. Så ska jag ta lite bilder på båda han & mig.

I morse fick jag ett ryck om att vilja bli brunette. ( nej jag ska inte ) men ser det framför mig (ljubrunt) fint! Men nää… låter det vara ett bra tag!

Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.