Jag vill

.. vara knäpp, eller. Det är jag redan. Men jag vill att ni ska se hur sjuk i huvudet jag egentligen är ”på ett bra sätt” Säger inte hur.Det märker ni snart. Pluggar mycket Photoshop, så det kanske blir lite roligare inlägg och bilder när jag lärt mig mer.
Kolla in denna tjej, gillar henne skarpt!!Ser migsjälv i henne (:http://ijustine.com/

Vilken känsla, att springa ”jogga”, lyssna på musik , håret svingar, blickar överallt, känner sig lite snygg och duktig! Ska fortsätta med det så ofta jag kan. Fort nu innan vintern. Måste jobba på min form. Samt hälsan. Ska lära ig laga nyttig och god mat. Ska bli så kul när min pojkvän flyttar, oj vad kul vi (jag) ska ha i köket:D

VARFÖR, föddes inte jag här?….

En reaktion på ”Jag vill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.