Jag vill

.. vara knpp, eller. Det r jag redan. Men jag vill att ni ska se hur sjuk i huvudet jag egentligen r ”p ett bra stt” Sger inte hur.Det mrker ni snart. Pluggar mycket Photoshop, s det kanske blir lite roligare inlgg och bilder nr jag lrt mig mer.
Kolla in denna tjej, gillar henne skarpt!!Ser migsjlv i henne (:http://ijustine.com/

Vilken knsla, att springa ”jogga”, lyssna p musik , hret svingar, blickar verallt, knner sig lite snygg och duktig! Ska fortstta med det s ofta jag kan. Fort nu innan vintern. Mste jobba p min form. Samt hlsan. Ska lra ig laga nyttig och god mat. Ska bli s kul nr min pojkvn flyttar, oj vad kul vi (jag) ska ha i kket:D

VARFR, fddes inte jag hr?….

En reaktion på ”Jag vill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.