Lite trtter.

Det r sknt att skolan brjat. Men det knns som att jag inte riktigt kommit igng. Jag kanske har ftt fr lite semester? Jag vet inte riktigt. Mste kanske sova och ta bttre. ta vitamin. Ska in till stan och kolla vart man kan hitta snt. P life skulle jag kunna tro eller apoteket. Jag r trtt och lat. Mste gra ngonting t det snarast! Jag sitter p mediakommunikation just nu. Hller p mycket om valet. Lite trist, eftersom vi gr det i nstan alla andra mnen ocks. Nstan samma saker ocks. Svrt att f det olika d. Klassen r d verkligen inte verens nr det gller politik. Herre(gud?) Ni ska hra…Jag sger inte att jag kan ngonting om politik. Men lite koll har vl alla? Blev ju svida tvungen att lsa lite om det, eftersom jag snart ska rsta. Vill inte rsta p moderaterna bara fr alla ”rykten”, jag vill veta vad dom gr och vill gra. Veta vad jag rstar p helt enkelt? Sen s gr jag det ocks fr skojs skull och fr att jag fyllt 18 just det ret man skall rsta och fr rsta. och nu har jag trkat ut er….

Efter skolan ska jag mta upp min lillasyster. Hon ska byta ett par byxor, och jag ska fortstta jakten p min vska, och lite strumpbyxor.. och skor(?) Sen ter/fikar vi och sen mste jag hem och plugga. Upp p vinden, har en massa massa ja, ckligt mycket klder dr uppe. Kanske lgga ut ngot p bloggen? Man vet aldrig! Ha det bra s lnge.

2 reaktioner på ”Lite trtter.

  1. du r jttest och jag lskar din blogg kan inte du uppdatera oftare och med mer bilder :) men gud s smal du r hoppas du inte r som alla andra bloggare och frsker g ner i vikt fr du var typ den smalaste jag sett.

  2. Tack Fanny :D
    Ska bttra mig !
    Jag har varit smal s lnge jag kan minnas. Jag ter som
    En hst och nstan hela tiden. Gr inte upp i vikt. Ja lskar mat! Jag r s van vid min kropp. Tnker inte p hur smal jag verkligen r. Har vant mig. Och det r ganska jobbigt….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.