Lite trötter.

Det är skönt att skolan börjat. Men det känns som att jag inte riktigt kommit igång. Jag kanske har fått för lite semester? Jag vet inte riktigt. Måste kanske sova och äta bättre. Äta vitamin. Ska in till stan och kolla vart man kan hitta sånt. På life skulle jag kunna tro eller apoteket. Jag är trött och lat. Måste göra någonting åt det snarast! Jag sitter på mediakommunikation just nu. Håller på mycket om valet. Lite trist, eftersom vi gör det i nästan alla andra ämnen också. Nästan samma saker också. Svårt att få det olika då. Klassen är då verkligen inte överens när det gäller politik. Herre(gud?) Ni ska höra…Jag säger inte att jag kan någonting om politik. Men lite koll har väl alla? Blev ju såvida tvungen att läsa lite om det, eftersom jag snart ska rösta. Vill inte rösta på moderaterna bara för alla ”rykten”, jag vill veta vad dom gör och vill göra. Veta vad jag röstar på helt enkelt? Sen så gör jag det också för skojs skull och för att jag fyllt 18 just det året man skall rösta och får rösta. och nu har jag tråkat ut er….

Efter skolan ska jag möta upp min lillasyster. Hon ska byta ett par byxor, och jag ska fortsätta jakten på min väska, och lite strumpbyxor.. och skor(?) Sen äter/fikar vi och sen måste jag hem och plugga. Upp på vinden, har en massa massa ja, äckligt mycket kläder där uppe. Kanske lägga ut något på bloggen? Man vet aldrig! Ha det bra så länge.

2 reaktioner på ”Lite trötter.

  1. du är jättesöt och jag älskar din blogg kan inte du uppdatera oftare och med mer bilder :) men gud så smal du är hoppas du inte är som alla andra bloggare och försöker gå ner i vikt för du var typ den smalaste jag sett.

  2. Tack Fanny :D
    Ska bättra mig !
    Jag har varit smal så länge jag kan minnas. Jag äter som
    En häst och nästan hela tiden. Går inte upp i vikt. Ja älskar mat! Jag är så van vid min kropp. Tänker inte på hur smal jag verkligen är. Har vant mig. Och det är ganska jobbigt….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.