Onsdag

Hej !
Jag r inte s duktig p det hr. Jag vill blogga nstan hela tiden. Kan komma p ngonting p t-banan som jag vill blogga om. Men nr jag kommer hem glmmer jag eller sysselstts med ngot helt annat. Ska bttra mig och ta fler bilder! :)
Idag gjorde jag en lkarunderskning. 400:- fr 10 min. Hm. Jaja. Vrt det. Kursen kostar ju 3 000:- ska bli s kul! Dock lite nervs eftersom jag hller p att bli sjuk! Trodde jag skulle klara mig. Annars fr man inte dyka. Fr hlla mig inne i Helgen helt enkelt. Hll tummen t mig. Vill s grna!
Jag var istan idag (igen) hittade ingen vska nu heller!! Hjlp mig?! Ngon. Hittar verkligen inte. Blev sur och kpte en skjorta och en tunika. Det visar jag sen. Ligger i sngen och ska strax kolla p Stuart Little. Ha en trevlig kvll allesammans! Pussar / F

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.