Onsdag

Hej ! 
Jag är inte så duktig på det här. Jag vill blogga nästan hela tiden. Kan komma på någonting på t-banan som jag vill blogga om. Men när jag kommer hem glömmer jag eller sysselsätts med något helt annat. Ska bättra mig och ta fler bilder! :) 
Idag gjorde jag en läkarundersökning. 400:- för 10 min. Hm. Jaja. Värt det. Kursen kostar ju 3 000:- ska bli så kul! Dock lite nervös eftersom jag håller på att bli sjuk! Trodde jag skulle klara mig. Annars får man inte dyka. Får hålla mig inne i Helgen helt enkelt. Håll tummen åt mig. Vill så gärna! 
Jag var istan idag (igen) hittade ingen väska nu heller!! Hjälp mig?! Någon. Hittar verkligen inte. Blev sur och köpte en skjorta och en tunika. Det visar jag sen. Ligger i sängen och ska strax kolla på Stuart Little. Ha en trevlig kväll allesammans! Pussar / F

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.