Nu blir det fredasmys!

Nä!?

Ikväll ska jag ut med tjejerna. Vi ska fira Joanna. Börjar bli lite smått taggad och det börjar klia i kroppen. Vill hem och börja fixa allt. Har väldigt mycket att göra. Ska hinna fixa min klocka också. Hinna bestämma om jag ska ha uppsatt eller utsläppt. Det tar tid, sen ska ja välja kläder också? Samt hinna packa. Åhh herre… Jag har lite brådis nu. Slutar om 30. Eller? Nja ja har foto men vi ska jobba hemma. Jag kan inte tänka , mycket nu! Det gäller att hålla sig undan från alla stora pojkar ikväll. (haha) Så jävla jobbigt. Men det ska nog gå bra, det räcker inte med att bara gå iväg, dom följer nämligen efter. Läskigt? Får springa, :P Vi hörs efter helgen. Ha det bäst så länge! Vi kanske ses :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.