Nu blir det fredasmys!

N!?

Ikvll ska jag ut med tjejerna. Vi ska fira Joanna. Brjar bli lite smtt taggad och det brjar klia i kroppen. Vill hem och brja fixa allt. Har vldigt mycket att gra. Ska hinna fixa min klocka ocks. Hinna bestmma om jag ska ha uppsatt eller utslppt. Det tar tid, sen ska ja vlja klder ocks? Samt hinna packa. hh herre… Jag har lite brdis nu. Slutar om 30. Eller? Nja ja har foto men vi ska jobba hemma. Jagkan inte tnka , mycket nu! Det gller att hlla sig undan frn alla stora pojkar ikvll. (haha) S jvla jobbigt. Men det ska nog g bra, det rcker inte med att bara g ivg, dom fljer nmligen efter. Lskigt? Fr springa, :P Vi hrs efter helgen. Ha det bst s lnge! Vi kanske ses :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.