Fäller en tår

Jag hade allt under kontroll.

Vi hade jättekul, sjukt trevligt alla var på top hela kvällen. Mot slutet kände jag att jag bara vill hem och sova. Går och förbereder mig. Åker hem ramlar två gånger pga höga klackar och är väldigt trött. Jag antar att det kan ha varit där som min fina kamera försvann. Det konstiga är att Melina och en till tjej va bakom. Men andra gången va ja ensam. Kan ha varit då. Jäkla skit. Ballerina skorna nästa gång. Jag orkade inte ta på dem… Åh jag hatar sånt här. Alla fina bilder från kvällen är borta!  Dom blev så sjukt bra! Jag hoppas fler tog bilder, för det kändes som min kamera var uppe mest. Jag kommer aldrig få tillbaka den, så strunt samma. Men lite surt är det. Så, ja? Inga bilder…. :'(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.