Måndag

Jag vill byta skola. Skulle ha gjort det när jag kom på det först. Men jag tänkte qatt jag skulle ge det en chans. Me allt i denna skola är åt helvete. Ingen hjälp, dålig planering. Inga matrial och ”utrustning” för någonting på lektionerna. Ni förstår inte. Det är så dåligt. Men jag orkar inte byta igen. Får hålla ut. Kommer gå fort , för jag kommer ha så kul på vägen. Det är så mycket kul som händer i mitt liv just nu, det är bara jag som aldrig inser det, hur bra och nöjd jag egentligen borde vara. Jag älskar mitt liv. Måste lära mig att älska det jag ahr och acceptera livet och den jag är. Kommer självklart fortsätta drömma. Men ja ska aldrig trycka ner mig själv pga att andra har det ”lyxigare” och bättre än mig. Jag får istället tänka. Snart är jag där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.