Livet.

Har blivit så mycket svårare. Man vet inte vad man ska välja för att det ska bli rätt. Jag är rädd att fel väg. Jag har så många planer framöver. Bara går och väntar. Men kan inte göra någonting förens jag har tagit min student. Så jag väntar tills det är gjort. Sen kan jag börja leva mitt liv på riktigt, när jag inte har massa saker i vägen. Jag har svårt att ta ”rätt beslut”. Är så osäker på allting. Jag måste börja ”släppa loss” igen och inte tveka hela tiden, tänka tillbaka på saker som är dåligt eller dåliga saker som hänt. Jag ska hitta tillbaka till migsjälv igen. Behöver lite hjälp på vägen bara…

Som tex, i morgon är det utgång med tjejerna. Men jag har ingen lust. Just nu känner jag bara .. nej. Vi får se hur jag känner i morgon. Vad händer med mig? Vad behöver jag egentligen?…

Ska  strax äta middag med lillasyster. Sen blir det film och godis, mysigt! Saknar redan Björn… åh :(

Halva-glada jag i morse, med god mat! Mästerkocken!

5 reaktioner på ”Livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.