Onsdag.

Att folk orkar g ut p onsdagar? Frstr inte. Okej om man kanske brjar 13:00 som jag gr i morgon. Men alla gr ju inte det. S frgan r, hur orkar alla? Ingenting fr mig. Orkar knappt p helgerna. Har en paus frn det nu. Knner att, det r inte riktigt ”min grej” . Det kommer vl sen antar jag. Men just nu knner jag att det fr vnta. Jag har alldeles fr brttom. Det dr kommer.. Mste bara ge allt lite tid. Att fylla 18 va inte alls enligt mina frvntningar. Sjlvklart r det sknare med lite mer eget och lite mer frihet. Men jag bor ju fortfarande hemma. S, jttemycke skillnad r det inte. Nstan bara jobbigt. En massa papper hit&dit skriva p de&de gra si&s. Mste f ordning p allting. Ska inte klaga allt fr mycket. Men ha inte fr hga frvntningar bara, ett tipps. Ta allt som det kommer. Sitter och skriver lite p mitt CV och Svenskan tills i morgon. Vilket flyt jag har! Ska ta en Dusch strax och stda till i rummet och g en promenad, antingen sjlv eller s slpar jag med lata lillasyster. Behver rensa tankarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.