Onsdag.

Att folk orkar gå ut på onsdagar? Förstår inte. Okej om man kanske börjar 13:00 som jag gör i morgon. Men alla gör ju inte det. Så frågan är, hur orkar alla? Ingenting för mig. Orkar knappt på helgerna. Har en paus från det nu. Känner att, det är inte riktigt ”min grej” . Det kommer väl sen antar jag. Men just nu känner jag att det får vänta. Jag har alldeles för bråttom. Det där kommer.. Måste bara ge allt lite tid. Att fylla 18 va inte alls enligt mina förväntningar. Självklart är det skönare med lite mer eget och lite mer frihet. Men jag bor ju fortfarande hemma. Så, jättemycke skillnad är det inte. Nästan bara jobbigt. En massa papper hit&dit skriva på de&de göra si&så. Måste få ordning på allting. Ska inte klaga allt för mycket. Men ha inte för höga förväntningar bara, ett tipps. Ta allt som det kommer. Sitter och skriver lite på mitt CV och Svenskan tills i morgon. Vilket flyt jag har! Ska ta en Dusch strax och städa till i rummet och gå en promenad, antingen själv eller så släpar jag med lata lillasyster. Behöver rensa tankarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.