Sorry.

Haft fullt upp. fått jobb, vill sluta, mycket i skolan, mycket med familjen, förälskad i pojkvännen. Jag har ganska mycket just nu. Jag måste få i ordning på vissa saker. Jag kommer tillbaka när det är gjort. Har inte så mtycket att skriva.. så, ha det bra så länge!

Björn i ring vackara ting, minnen av gammla vänner och en sång någon sjöng, länge sen i december. Minnet av ev mötten famn i min drömm är jag trygg och varm, par i dans och harmoni till minnets melodi. Men en dag ska jag få, svaret på mina frågor, allt mitt hjärta kom ihåg alla skuggor förvinner, som en sång någon sjöng längesen i december.

 

 

Lilla jag i Spanien 2009.

En reaktion på ”Sorry.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.