Bortskmd…

Jag erknner. Ibland kan jag verkligen vara det. Men inte s att jag skryter om det hela tiden. Sjlvklart vill jag visa upp vad jag ftt, sen r det inge mer med det. Jag hller p med sakerna , det r s mina kompisar t.e.x mrker mina nya prylar/saker. Jag lngtar tills jag har rd att skmma bort tillbaka. Jag har inte lika mycket pengar, som student fr man klara sig med det lilla man har, det r tur att jag har en sn snll pappa och mamma, samt pojkvn som ger mig saker nr jag behver. Utan dem skulle jag inte klara mig! Hr ni inte hur jag lter? … Hemskt. Men vem mr inte bra av nya skor,klder och prylar? Det jag vill komma till just nu r att…. Nr jag och Bjrn satt p t-banan pvg till Danderyd s tar han upp en kamera ur fickan inlindad i papper. Okej? Vafan kom det ifrn tnkte jag. Hll p att f en utbrott, men vi satt som sagt p en tunnelbana. Ja herregud. Han gillar det, jag med sjlvklart, men jag fr ont i magen, jag kan inte g och kpa en kamera fr flera tusen bara pang bom…? Vnta bara lskling, din mklare ska tjna mngder med pengar! D jvlar ska du f igen!

Saknar denna frg..

3 reaktioner på ”Bortskmd…

  1. Tror att du frblir lika bortskmd hela livet ut.du lever den livsstilen..Du borde vara med i lyxfllan.Lek inte frida..som om det r synd om dig? Du fr ALLT du pekar p.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.