Bortskämd…

Jag erkänner. Ibland kan jag verkligen vara det. Men inte så att jag skryter om det hela tiden. Självklart vill jag visa upp vad jag fått, sen är det inge mer med det. Jag håller på med sakerna , det är så mina kompisar t.e.x märker mina nya prylar/saker. Jag längtar tills jag har råd att skämma bort tillbaka. Jag har inte lika mycket pengar, som student får man klara sig med det lilla man har, det är tur att jag har en sån snäll pappa och mamma, samt pojkvän som ger mig saker när jag behöver. Utan dem skulle jag inte klara mig! Hör ni inte hur jag låter? … Hemskt. Men vem mår inte bra av nya skor,kläder och prylar? Det jag vill komma till just nu är att…. När jag och Björn satt på t-banan påväg till Danderyd så tar han upp en kamera ur fickan inlindad i papper. Okej? Vafan kom det ifrån tänkte jag. Höll på att få en utbrott, men vi satt som sagt på en tunnelbana. Ja herregud. Han gillar det, jag med självklart, men jag får ont i magen, jag kan inte gå och köpa en kamera för flera tusen bara pang bom…? Vänta bara älskling, din mäklare ska tjäna mängder med pengar! Då jävlar ska du få igen!

Saknar denna färg..

3 reaktioner på ”Bortskämd…

  1. Tror att du förblir lika bortskämd hela livet ut.du lever den livsstilen..Du borde vara med i lyxfällan.Lek inte frida..som om det är synd om dig? Du får ALLT du pekar på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.