r det bara jag…

Som tycker att KENZA och TYRA har lyckas vldigt bra med sin show? Man mste ju kolla p varenda avsnitt. Jag skulle ocks vilja hlla p s. Men, ja det lr ju inte hnda. Jag gr nstan allt dem har gjort senaste avsnitten. Jag gr i ett sport-gymnasium med inriktning Turism och VENTYR. Det r inte alltid lika kul att hoppa i isvrak och klttra en viss hjd nr man r riktigt jkla hjdrdd som mig. Mnga utmaningar, och att ”pressa/testa sigsjlv. Det r jttekul , men vilket slit och slp det r. Sjuk blir jag ofta efter ocks. Paddlingen…. Jag kan frsta TYRA till 100% Man sitter och smfnissar hela tiden under deras show. Vilket r meningen antar jag? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.