är det bara jag…

Som tycker att KENZA och TYRA har lyckas väldigt bra med sin show? Man måste ju kolla på varenda avsnitt. Jag skulle också vilja hålla på så. Men, ja det lär ju inte hända. Jag gör nästan allt dem har gjort senaste avsnitten. Jag går i ett sport-gymnasium med inriktning Turism och ÄVENTYR. Det är inte alltid lika kul att hoppa i isvrak och klättra en viss höjd när man är riktigt jäkla höjdrädd som mig. Många utmaningar, och att ”pressa/testa sigsjälv. Det är jättekul , men vilket slit och släp det är. Sjuk blir jag ofta efter också. Paddlingen…. Jag kan första TYRA till 100% Man sitter och småfnissar hela tiden under deras show. Vilket är meningen antar jag? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.