Min kropp.

Jag älskar den. Men jag skulle behöva gå upp några kilo. Men annars trivs jag väldigt bra och vill vara smal, resten av mitt liv. Så länge jag kan. Finns en sak jag vill ändra på kroppen, men att dela med det här vet jag inte om det vore så lämpligt.  Att säga ” omg va smal du är, ät människa”. Ehm…. Jag vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta mig egentligen. Men som sagts så trivs jag med mitt utseende och min kropp. Jag ser mig själv i spegeln varenda jäkla dag, så jag är medveten om det, ni behöver inte påpeka det! Jag har haft det jättejobbigt med min vikt. Jag har ALLTID varit smal. I hela mitt liv. Jag vill gå upp. Men jag kan inte. Vad jag än äter så händer ingenting. Jag kan ärligt säga att jag är glad att jag inte hade ”fettma” problem och att jag var överviktig. Jag säger inte att jag har något emot dem som har det, eller är stora. Jag säger bara att det är samma sak som att säga att jag ser ut som en pinne. Det är lika känsligt. Vad jag nu än skriver så kommer någon skriva dåligt endå. Det betyder alltså att personen inte riktigt fattat detta inlägg. Vilket är synd. Men så är det. Det har inte varit lätt. Ingen är perfekt. Och att trycka ner på andra sänker bara den andras självkänsla. Jag förstår inte hur andra människor kan göra så. Tillslut kanske du säger/skriver det till fel person. Som kanske har haft det hur jobbigt som helst. Dagen efter har den gett upp. Alltså tagit sitt liv. Ni förstår hur jag menar. Man vet aldrig. Men att ord kan såra en person så mycket är jättetråkigt eftersom det är så pass många som gör det… Nej fy.. Ni som får höra sånt. Stäng öronen. Försök iaf.


14 reaktioner på ”Min kropp.

 1. Skönt att någon känner som mig. Att man kan bli lika ledsen som att bli kallad smal som tjock. Har samma problem som dig, jag kan inte gå upp och jag är som en pinne. Vad jag än äter, det går inte. Det är såhär vi är och man får helt enkelt respektera det, även de andra!

  1. Ja. Ingen kommer förstå. Det har sårat mig så kopiöst mycket. Men efter alla dessa år har jag märkt att det inte blir någon skillnad. Så jag har lärt mig att acceptera :)

 2. Tror inte ”anonym” förstår att det enda du hänvisar till i Kissie-inlägget är just hur många kalorier det är i en latte. Hade personen i fråga läst första meningen i samma inlägg, där det står att du vill ta reda på fler saker som får dig att GÅ UPP i vikt, kanske han/hon hade förstått. Men vissa har det svårt.

 3. Jag syftar på att hon framstår som att hon inte är nöjd med sin kropp och tror verkligen på kissie(den som provocerar mest) Klart man blir förbannad.Jag trodde att det var rätt uppenbart vad som kan göra så man går upp, men jag hade verkligen fel..Tycker att Frida ska börja leva i verkligheten!!

 4. Du är jätte fin Frida & en sån härlig person!
  Den där ”anonyma” känner inte dej, han/hon vet inte hur du är. Du är perfekt i mångas ögon.
  Skit bra blogg!<3
  Puss//Johanna

 5. Jag säger bara att hon ska sluta klaga och sluta leva i en bubbla…Läser ni inte ordentligt?! Ursäkta att jag säger saningen och man kan inte alltid gilla den..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.