Min kropp.

Jag lskar den. Men jag skulle behva g upp ngra kilo. Men annars trivs jag vldigt bra och vill vara smal, resten av mitt liv. S lnge jag kan. Finns en sak jag vill ndra p kroppen, men att dela med det hr vet jag inte om det vore s lmpligt. Att sga ” omg va smal du r, t mnniska”. Ehm…. Jag vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta mig egentligen. Men som sagts s trivs jag med mitt utseende och min kropp. Jag ser mig sjlv i spegeln varenda jkla dag, s jag r medveten om det, ni behver inte ppeka det! Jag har haft det jttejobbigt med min vikt. Jag har ALLTID varit smal. I hela mitt liv. Jag vill g upp. Men jag kan inte. Vad jag n ter s hnder ingenting. Jag kan rligt sga att jag r glad att jag inte hade ”fettma” problem och att jag var verviktig. Jag sger inte att jag har ngot emot dem som har det, eller r stora. Jag sger bara att det r samma sak som att sga att jag ser ut som en pinne. Det r lika knsligt. Vad jag nu n skriver s kommer ngon skriva dligt end. Det betyder allts att personen inte riktigt fattat detta inlgg. Vilket r synd. Men s r det. Det har inte varit ltt. Ingen r perfekt. Och att trycka ner p andra snker bara den andras sjlvknsla. Jag frstr inte hur andra mnniskor kan gra s. Tillslut kanske du sger/skriver det till fel person. Som kanske har haft det hur jobbigt som helst. Dagen efter har den gett upp. Allts tagit sitt liv. Ni frstr hur jag menar. Man vet aldrig. Men att ord kan sra en person s mycket r jttetrkigt eftersom det r s pass mnga som gr det… Nej fy.. Ni som fr hra snt. Stng ronen. Frsk iaf.


14 reaktioner på ”Min kropp.

 1. Sknt att ngon knner som mig. Att man kan bli lika ledsen som att bli kallad smal som tjock. Har samma problem som dig, jag kan inte g upp och jag r som en pinne. Vad jag n ter, det gr inte. Det r shr vi r och man fr helt enkelt respektera det, ven de andra!

 2. Tror inte ”anonym” frstr att det enda du hnvisar till i Kissie-inlgget r just hur mnga kalorier det r i en latte. Hade personen i frga lst frsta meningen i samma inlgg, dr det str att du vill ta reda p fler saker som fr dig att G UPP i vikt, kanske han/hon hade frsttt. Men vissa har det svrt.

 3. Jag syftar p att hon framstr som att hon inte r njd med sin kropp och tror verkligen p kissie(den som provocerar mest) Klart man blir frbannad.Jag trodde att det var rtt uppenbart vad som kan gra s man gr upp, men jag hade verkligen fel..Tycker att Frida ska brja leva i verkligheten!!

 4. Du r jtte fin Frida & en sn hrlig person!
  Den dr ”anonyma” knner inte dej, han/hon vet inte hur du r. Du r perfekt i mngas gon.
  Skit bra blogg!<3
  Puss//Johanna

 5. Jag sger bara att hon ska sluta klaga och sluta leva i en bubbla…Lser ni inte ordentligt?! Urskta att jag sger saningen och man kan inte alltid gilla den..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.