Ondig dag.

Vi skulle ha media. Men lraren hade ”GLMT” att ta lunch. S vi fick sitta coh vnta. Han kunde inte ens komma och ppna drren t oss. S dr satt vi i 20 minuter av vran lektion. Sen brjar allajublanr han kommer? ”okeeej” programmen vi arbetar med till filmerna fungerar ej. Vi sitter och frsker i 15 minuter. Behver hjlp, lraren r inte dr? Jag och Maria gr upp fr att leta efter honom. Gissa om jag blev irriterad, han satt i fika-rummet och drack kaffe! Nu fick det vara nog! Med raska steg gick jag och Maria till rektorn. D fick han fart. men nr vi kommer tillbaka till klassrummet har vi slutat. Nmen?!!!!!!!! Vi hade inga fler lektioner. Men eftersom vi har s mycket att gra p median s gick jag p den lektionen, som d gick t, ja vad?!!! …SKITSKOLA!

iaf, :) Efter det kte jag och Joanna in till stan. Gissa om jag hitta fina saker? h. Men jag ska frska hlla mig borta.. Jag ska ta lite snart. Sen kommer pappa och hmtar packning. S fr vi se vad jag gr sen :)

2 reaktioner på ”Ondig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.