Onödig dag.

Vi skulle ha media. Men läraren hade ”GLÖMT” att äta lunch. Så vi fick sitta coh vänta. Han kunde inte ens komma och öppna dörren åt oss. Så där satt vi i 20 minuter av våran lektion. Sen börjar alla jubla när han kommer? ”okeeej” programmen vi arbetar med till filmerna fungerar ej. Vi sitter och försöker i 15 minuter. Behöver hjälp, läraren är inte där? Jag och Maria går upp för att leta efter honom. Gissa om jag blev irriterad, han satt i fika-rummet och drack kaffe! Nu fick det vara nog! Med raska steg gick jag och Maria till rektorn. Då fick han fart. men när vi kommer tillbaka till klassrummet har vi slutat. Nämen?!!!!!!!! Vi hade inga fler lektioner. Men eftersom vi har så mycket att göra på median så gick jag på den lektionen, som då gick åt, ja vadå?!!! …SKITSKOLA!

iaf, :) Efter det åkte jag och Joanna in till stan. Gissa om jag hitta fina saker? Åh. Men jag ska försöka hålla mig borta.. Jag ska äta lite snart. Sen kommer pappa och hämtar packning. Så får vi se vad jag gör sen :)

2 reaktioner på ”Onödig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.