Mndag.

Ingen skola fr mig idag. Sknt. behver en extra dag. Men det hindrar inte mig frn att studera. Nu r allt frdigt. Nu vntar jag bara in allt nytt jag kommer f. Om vi nu fr det innan lovet. Hoppas inte! Juste. Vad ska man gra p lovet?…

I fredas var jag med min framtid. Kommer nstan inte ihg vad vi gjorde. Men vi tog det bara lugnt antar jag. Helgen knns jttekonstig. Lrdag morgon kom pappa och hmtade mig. P kvllen drp kte jag och Angelica till Odenplan. Bda hade samma stlle i tanken, s det blev en promenad till rdmansgatan till JENSEN. Dr satt vi i timmar. Jttemysigt. Man hinner prata om nstan allt. Jag tror den middagen gjorde ngot. Allts vr vnskap. Det r inte sista gngen vi drar ut s att sga. Bda insg nog ocks att vi borde ses mer n vad vi gr idag. Herregud, hon r sjukare i huvudet n mig och Bjrn. I lve it! :D Efter en god middag kte vi till Skanstull och mtte upp Nempi. Blev lite chockad. Jag hade kopplat att det var ngon annan. Men det var ju en kille frn Mjas-midsommar. Lite kul. Sen ville en kompis till mig f in oss p krogen, eftersom Angelica inte r 18 s vgrade bda. Jag knde inget att det var jobbigt. r inte s sugen p krogen end, aldrig varit. S vi kte till vstertorp. Gick till Mlarhjden. Herregud, den vgen…! Dr var det fest.(ingen alkohol) Sen sger jag inte mer om den. Runt 02 brjade vi traska hem. Samma vg igen gnger tv, kndes det som och det regna! Gissa om jag var trtt nr vi kom till Angelica. Men hon var pigg som en Uggla, s det blev pepparkakor och film. I 10 minuter dock, fr d slocknade bda. I sndas var jag p 70 rs kalas. Trevligt, men lngtrkigt efter 3 timmar...

4 reaktioner på ”Mndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.