Måndag.

Ingen skola för mig idag. Skönt. behöver en extra dag. Men det hindrar inte mig från att studera. Nu är allt färdigt. Nu väntar jag bara in allt nytt jag kommer få. Om vi nu får det innan lovet. Hoppas inte! Juste. Vad ska man göra på lovet?…

I fredas var jag med min framtid. Kommer nästan inte ihåg vad vi gjorde. Men vi tog det bara lugnt antar jag. Helgen känns jättekonstig. Lördag morgon kom pappa och hämtade mig.  På kvällen därpå åkte jag och Angelica till Odenplan. Båda hade samma ställe i tanken, så det blev en promenad till rådmansgatan till JENSEN. Där satt vi i timmar. Jättemysigt. Man hinner prata om nästan allt. Jag tror den middagen gjorde något. Alltså vår vänskap. Det är inte sista gången vi drar ut så att säga. Båda insåg nog också att vi borde ses mer än vad vi gör idag. Herregud, hon är sjukare i huvudet än mig och Björn. I löve it! :D  Efter en god middag åkte vi till Skanstull och mötte upp Nempi. Blev lite chockad. Jag hade kopplat att det var någon annan. Men det var ju en kille från Möjas-midsommar. Lite kul. Sen ville en kompis till mig få in oss på krogen, eftersom Angelica inte är 18 så vägrade båda. Jag kände inget att det var jobbigt. Är inte så sugen på krogen endå, aldrig varit. Så vi åkte till västertorp. Gick till Mälarhöjden. Herregud, den vägen…!  Där var det fest.(ingen alkohol) Sen säger jag inte mer om den. Runt 02 började vi traska hem. Samma väg igen gånger två, kändes det som och det regna! Gissa om jag var trött när vi kom till Angelica. Men hon var pigg som en Uggla, så det blev pepparkakor och film. I 10 minuter dock, för då slocknade båda. I söndas var jag på 70 års kalas. Trevligt, men långtråkigt efter 3 timmar...

4 reaktioner på ”Måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.