Godmorgon.

Saknar min bebibis. ven fast han va hos mig i frrgr.. Men redan i morgon fr vi kramas igen. Igr kom lillasyster hem frn Norrland. S idag ska vi tillbringa frmiddagen hemma med lite spel och godsaker. Sen ker vi in till stan fr att jaga skor till mig och rdda hennes hr, sen blir det bio. Ikvll har jag ”bestmt” utgng med C.lopez . Men knner inget sug. Jag vill inte g ut. I morgon ska jag trffa Angelica en stund , sen Bjrn. (: Vi hrs kanske mer i morgon.

s heet s heeeet …

3 reaktioner på ”Godmorgon.

  1. du lever verkligen fr din bjrn , allts lev fr dig, ha ditt liv vid sidan av, sluta hunda s mycket efter bjrn gud power girl? not?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.