Godmorgon.

Saknar min bebibis. Även fast han va hos mig i förrgår.. Men redan  i morgon får vi kramas igen. Igår kom lillasyster hem från Norrland. Så idag ska vi tillbringa förmiddagen hemma med lite spel och godsaker. Sen åker vi in till stan för att jaga skor till mig och rädda hennes hår, sen blir det bio. Ikväll har jag ”bestämt” utgång med C.lopez . Men känner inget sug. Jag vill inte gå ut. I morgon ska jag träffa Angelica en stund , sen Björn. (: Vi hörs kanske mer i morgon.

så heet så heeeet …

3 reaktioner på ”Godmorgon.

  1. du lever verkligen för din bjöööörn , alltså lev för dig, ha ditt liv vid sidan av, sluta hunda så mycket efter bjöööööööörn gud power girl? not?

    1. Fan vad töntigt. Antingen är du någon som känner mig som är en feg kossa. Eller så gör du inte det. Å då vet du inte ett skit. Så jag tycket du kan stoppa upp dig :) mihihi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.