Mycket bra.

Jag och Maria har suttit i flera timmar och äntligen kommit igång ordentligt mer vår film. Den kommer bli riktigt bra tror jag, om allt går enligt planerna och om vi får den tid vi behöver. Deadline börjar närma sig. Jag har ett extremt arbete jag måste göra i turism, så ingen utgång för mig ikväll. Ska plugga plugga plugga, men vänta bara det lönar sig. Sen kan jag ta det lugn. Ska äta med älskling på fredag, sen ska jag hem och jag vet inte vad jag ska göra faktiskt. Har många planer, men vet inte vad jag ska ”välja” lixsom.. vi får se. Jag ska ut på lördag iaf med Caroline och Cecilia, sover antingen hemma eller hos Cissi, hmmm. Ja, vi hörs senare nu ska ja ha foto. PUSS & KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.