Mycket bra.

Jag och Maria har suttit i flera timmar och ntligen kommit igng ordentligt mer vr film. Den kommer bli riktigt bra tror jag, om allt gr enligt planerna och om vi fr den tid vi behver. Deadline brjar nrma sig. Jag har ett extremt arbete jag mste gra i turism, s ingen utgng fr mig ikvll. Ska plugga plugga plugga, men vnta bara det lnar sig. Sen kan jag ta det lugn. Ska ta med lskling p fredag, sen ska jag hem och jag vet inte vad jag ska gra faktiskt. Har mnga planer, men vet inte vad jag ska ”vlja” lixsom.. vi fr se. Jag ska ut p lrdag iaf med Caroline och Cecilia, sover antingen hemma eller hos Cissi, hmmm. Ja, vi hrs senare nu ska ja ha foto. PUSS & KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.