Gooood..

Åh vad skönt! Det går bra i skolan, bra betyg och bra framtid. Allt flyter på, (nästan) men det mesta. Jag va på utvecklings-samtal idag, och jag var själv för första gången. Kändes konstigt, som att prata med läraren i skolan bara. Men skönt att höra alla bra resultat! Åkte hem efter det och städade hela rummet.. Har stått i fönstret i typ 20 minuter och spanat på poliser. Såg ut som på film, dom hade pistoler och gled på väggarna. Men svårt att se ordentligt, det va på andra sidan gatan. Men jag kunde inte undvika att fota. Jag vågar inte lägga upp något här, eller? vad kan hända? :P iaf. Ska göra middag snart, sen vid 8 tiden ska jag möta upp Joanna så ska vi på bio och se SAW 3D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.