Gooood..

h vad sknt! Det gr bra i skolan, bra betyg och bra framtid. Allt flyter p, (nstan) men det mesta. Jag va p utvecklings-samtal idag, och jag var sjlv fr frsta gngen. Kndes konstigt, som att prata med lraren i skolan bara. Men sknt att hra alla bra resultat! kte hem efter det och stdade hela rummet.. Har sttt i fnstret i typ 20 minuter och spanat p poliser. Sg ut som p film, dom hade pistoler och gled p vggarna. Men svrt att se ordentligt, det va p andra sidan gatan. Men jag kunde inte undvika att fota. Jag vgar inte lgga upp ngot hr, eller? vad kan hnda? :P iaf. Ska gra middag snart, sen vid 8 tiden ska jag mta upp Joanna s ska vi p bio och se SAW 3D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.