en trött Frida

Gillar inte söndagar. Ångest. Hemska. Tråkiga. Men försöker uppskatta den lite iaf. Ska snart börja röra mig in mot stan, eller stan & stan. Ska till farmor. Sen blir det mys med film och en underbar lillasyster. Inte mycket till text idag. Men helgen var lika rolig som alltid. Mår alltid bra i Björns närhet. Spelar ingen roll vad vi gör. Han har fått sina presenter nu. Han fick en mysig kofta och två skjortor som han inte kunde ha. Så ska köpa nya i veckan, om jag hinner få pengar. Så mycket annat jag måste tänka på istället nu. Som skolan. Har jättemycket att göra…Jag hinner inte lägga in bilder nu, blir dessa istället. För att fylla inlägget med färg.  Nu har jag slut på ord. Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.