en trtt Frida

Gillar inte sndagar. ngest. Hemska. Trkiga. Men frsker uppskatta den lite iaf. Ska snart brja rra mig in mot stan, eller stan & stan. Ska till farmor. Sen blir det mys med film och en underbar lillasyster. Inte mycket till text idag. Men helgen var lika rolig som alltid. Mr alltid bra i Bjrns nrhet. Spelar ingen roll vad vi gr. Han har ftt sina presenter nu. Han fick en mysig kofta och tv skjortor som han inte kunde ha. S ska kpa nya i veckan, om jag hinner f pengar. S mycket annat jag mste tnka p istllet nu. Som skolan. Har jttemycket att gra…Jag hinner inte lgga in bilder nu, blir dessa istllet. Fr att fylla inlgget med frg. Nu har jag slut p ord. Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.