Har alltid tur med jobb.

Äntligen hemma. Eller, det var ett tag sen. Så äntligen är jag klar för dagen. Många känslor idag. Mycket att stå i. Men allt löser sig tillslut. Det gör det alltid. Jag finns här, det vet du M. Efter skolan åkte jag och Jessica till Kista, hon skulle köpa strumpor. Men hade inte pengar så det räckte. Så vi snozade lite, jag hittade ett par snygga skor som jag fortfarande inte vet om jag ska köpa. Ska kolla lite på Internet. Har fixat Internet-bank nu. Bara det att jag har absolut INGEN aning om hur man gör. Jag åkte till Täby igår och köpte tröjan. Väldigt glad, den är hur fin som helst! :D Ska köpa någon till tjock-tröja och några tunikor till. Några hög-klackade och ett par till vardag. Sen får det räcka till nästa pengar-regn. Då blir det att fixa håret( utväxten) och naglarna, samt hitta en klänning till nyår.

Efter att jag vi strozat runt i Kista så åkte vi vidare. Då tänkte jag. Nu ska jag hitta ett bättre jobb. Vi går görst till någon ”udda” butik. Dom hade fullt. Går vidare till H&M. Dom tog nyss in nya anställda. Går till Gina Tricot. Dom hade. Men chefen var inte där *suck*. Där kände jag att.. nej ska vi åka hem? Då går vi förbi Åhléns, hm? Varför inte? Går in. Får jobb! UNDERBART. Att det är så lätt. Herregud. Man mår så bra. Man känner sig stolt över sig själv. Jag är jätteglad. Första gången jag ska jobba i klädbutik. Hihi. Jag börjar såhär så får vi se sen. Nu ska jag skriva i lite papper som ska lämnas in och plugga. Pussar och Kramar.

12 reaktioner på ”Har alltid tur med jobb.

  1. Hej frida! Gud vilken tur du har med jobb då, jag bara letar och letar och ingenstans nappar dem. Hur gör du när du söker jobb? Det låter på dig som om du bara går in och frågar: Hej har ni jobb? Vad bra jag tar det! Lämnar du inte cv osv? Vill jättegärna ha tips, inspireras av dig! Kram kram

    1. Hej Martina!
      Ja, ibland har man turen med sig! Jag går bara in i butiken och presenterar mig och frågar om lediga jobb, och är oftast övertrevlig. Jag har många ”Kontakter” också. Men mycket gör jag faktiskt själv. Det är bara att vara framåt och verkligen sälja sigsjälv , och aldrig ge upp! :D Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.