01- om mig.

Jag är en ganska högljud och sprallig tjej på 18 vårar som (nästan) jämt är glad. Tycker inte om att vara inne för länge. Jag gillar att vara ute, vart som helst. Äta ute, gå på promenader, stå utanför dörren och andas frisk luft. Men jag gillar också att sitta inne och kolla på film och spela spel. Men när det ”går för långt” måste jag ut. Tycker väldigt mycke om min pojkvän, så jag spenderar ganska mycke tid med honom. Snart flyttar vi ihop också till Stocksund (ligger i Danderyd för er som inte vet) Det ska ni få se mer av sen, lägenheten FÖRE och EFTER.

Jag borstar tänderna med varmt vatten, och tycker inte om bönor. Jag har ofta beslutsångest och vet inte vad jag vill. Velar fram och tillbaka, fast jag egentligen inte behöver. Ältar saker om och om igen som jag ångrar. Måste lära mig att försöka se framåt. Typ Ångest? Men men, lite osäker. Jag går andra året i Atletica Gymnasiet, ( ja , jag har gått ett extra år) Jag missbrukar min parfym (CLEAN, luktar tvål) Fjärtkorv..

Jag gillar att festa. Men egentligen så är det inte ”min grej”. Jag är väldigt lat när det gäller det också. Jag vill ut, men orkar inte? Nu är det vinter och kallt också, så lusten stinker lite. Klart man mår bra av att gå ut och skaka loss med sina kompisar ibland, eller? Förut var det FEST FEST FEST FEST. Har jag redan tröttnat tro? Jag hoppas inte det, haha pinsamt! Mina vänner tycker att jag har blivit tråkig. Men jag lovar, mer tid kommer när jag fått fötterna på jorden igen.

Tycker om mjölk, gärna med en isbit i. Jag ska bli mäklare (förmodligen) , en STOR sak som är ”i vägen” men annars tar jag en annan väg. Jag ska vara en ”ung” mamma. Jag ska ha en villa. Jag ska resa jorden runt. Jag ska gifta mig med Björn. Nu vet jag inte vad jag ska skriva. Säger godnatt, ska spela The Sims3, dricka choklad m marshmallows. Puss Puss

Blev två ”slumpade” bilder från Båstad på mig och Maria .

En reaktion på ”01- om mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.