01- om mig.

Jag r en ganska hgljud och sprallig tjej p 18 vrar som (nstan) jmt r glad. Tycker inte om att vara inne fr lnge. Jag gillar att vara ute, vart som helst. ta ute, g p promenader, st utanfr drren och andas frisk luft. Men jag gillar ocks att sitta inne och kolla p film och spela spel. Men nr det ”gr fr lngt” mste jag ut. Tycker vldigt mycke om min pojkvn, s jag spenderar ganska mycke tid med honom. Snart flyttar vi ihop ocks till Stocksund (ligger i Danderyd fr er som inte vet) Det ska ni f se mer av sen, lgenheten FRE och EFTER.

Jag borstar tnderna med varmt vatten, och tycker inte om bnor. Jag har ofta beslutsngest och vet inte vad jag vill. Velar fram och tillbaka, fast jag egentligen inte behver. ltar saker om och om igen som jag ngrar. Mste lra mig att frska se framt. Typ ngest? Men men, lite osker. Jag gr andra ret i Atletica Gymnasiet, ( ja , jag har gtt ett extra r) Jag missbrukar min parfym (CLEAN, luktar tvl) Fjrtkorv..

Jag gillar att festa. Men egentligen s r det inte ”min grej”. Jag r vldigt lat nr det gller det ocks. Jag vill ut, men orkar inte? Nu r det vinter och kallt ocks, s lusten stinker lite. Klart man mr bra av att g ut och skaka loss med sina kompisar ibland, eller? Frut var det FEST FEST FEST FEST. Har jag redan trttnat tro? Jag hoppas inte det, haha pinsamt! Mina vnner tycker att jag har blivit trkig. Men jag lovar, mer tid kommer nr jag ftt ftterna p jorden igen.

Tycker om mjlk, grna med en isbit i. Jag ska bli mklare (frmodligen) , en STOR sak som r ”i vgen” men annars tar jag en annan vg. Jag ska vara en ”ung” mamma. Jag ska ha en villa. Jag ska resa jorden runt. Jag ska gifta mig med Bjrn. Nu vet jag inte vad jag ska skriva. Sger godnatt, ska spela The Sims3, dricka choklad m marshmallows. Puss Puss

Blev tv ”slumpade” bilder frn Bstad p mig och Maria .

En reaktion på ”01- om mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.