Efterbliven.

Det r jag. Ledsen. Men jag har nmnt det tidigare och gr det igen, jag bloggar inte regelbundet. Det kommer lite d&d. Men nu r jag hr igen. Mr lite bttre n tidigare ocks. Men det r fortfarande lika mycket att gra, om inte mer. En vecka kvar p praktiken, sen har jag lov i 3 veckor. Blir frmodligen en kryssning och mycket slit & slp i lgenheten. Jag kommer att ha saker att gra hela livet, s att sga att jag har mycket att gra r ingen *urskt* utan jag r bara lat. har inget att komma med? D hittade jag en lista som kanske kan hjlpa mig en bit p vgen? Tills jag tillslut kommer med egna ider. Hittade den i en slumpad blogg, varfr inte?

En bra start? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.