Efterbliven.

Det är jag. Ledsen. Men jag har nämnt det tidigare och gör det igen, jag bloggar inte regelbundet. Det kommer lite då&då. Men nu är jag här igen. Mår lite bättre än tidigare också. Men det är fortfarande lika mycket att göra, om inte mer. En vecka kvar på praktiken, sen har jag lov i 3 veckor. Blir förmodligen en kryssning och mycket slit & släp i lägenheten. Jag kommer att ha saker att göra hela livet, så att säga att jag har mycket att göra är ingen *ursäkt* utan jag är bara lat. Å har inget att komma med? Då hittade jag en lista som kanske kan hjälpa mig en bit på vägen? Tills jag tillslut kommer med egna idéer. Hittade den i en slumpad blogg, varför inte?

En bra start? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.