02- Min första kärlek

Skulle själv säga att det var mitt gosedjur Simba. Vi gifte oss och gjorde allt tillsammans, tills jag en dag tappade bort honom på skansen. Kanske han finns kvar där? Men det räknas inte,, jag va 5 år gammal. Tillbaka till verkligheten. Alexander Wiberg hette han. Jag var 13/14 år han lika så. En månad var vi tillsammans. Lite konstigt kändes det endå. Att ha en pojkvän var inte min grej och har aldrig varit det förens nu när jag har min fantastiska Björn. Jag var en liten oskyldig flicka som inte visste vad jag ville. Men vi hade kul ihop. Vi var mest som bästa kompisar. Men vi var ihop,  (som man sa då) Jag tror han var mer kär än mig. Det var så det tog slut, samt lite annat som gjorde mig väldigt väldigt ledsen, behöver inte förklara mig för att ni ska förstå varför? Men han sårade mig. Men idag 5 år senare är vi ”vänner” men dock ingen kontakt. Blir konstigt. Tycker inte ni det? Att vara vän med sitt ex? Jag gillar det inte, tycker inte att det är OK någonstans. Spelar ingen roll om man inte är kär eller känner något. Självklar kanske det kan funka om man är singel. Men nu pratar jag om när man har ett förhållande. Det är vad jag tycker, man umgås inte med sina EX helt enkelt, punkt slut. Men jag ska jag vara ärlig så är Björn min första RIKTIGA kärlek. Visst man brukar säga sin första pojkvän. Men nu är det KÄRLEK som nämns. Det är Björn. Björn har fått mig på fall, riktigt djupt. En sån underbar människa. Jag förstår inte hur man kan ha ett sånt fint hjärta som han. Han får mig att stanna, han får mig att orka göra saker som jag aldrig skulle orka göra utan honom, han gör mitt liv till en mening, han får mig att skratta, han får mig att le, han får mitt hjärta att bulta. Men ont gör det också. För det jag känner för Björn är så starkt att det gör ONTRIKTIGT. Jag vet vad kärlek är TACK vare min framtid Björn. TACK för att du finns.


JAG ÄLSKAR DIG.

P.S , den söta lilla pricken på min kind är liten vän till mig som sitter på min lins :) (MOBILEN)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.