Only Girl In The World.

Tröttnar aldrig på låten. Men om någon annan sätter på den , blir jag sur. Det ska vara jag som trycker på ON. Annars är den dålig.

Så mycket i mina tankar nu. Det är inte alltid lätt. Men det här fixar jag. Har förhoppningsvis hittat ett bättre jobb. Två stycken faktiskt. Måste bara parlla mig dit och presentera mig. Ett ligger i bergshammra och ett i/på? Östermalm. Får se hur det går. Hoppas turen är med mig ennu en gång. Jag ska klä på mig lite mer kläder och handla mat och samt komma på vad jag ska laga. Saknar dig älskling. Snart är du min igen. älskar dig.

Håret ska klippas 5 cm också. Puss puss.

4 reaktioner på ”Only Girl In The World.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.