Only Girl In The World.

Trttnar aldrig p lten. Men om ngon annan stter p den , blir jag sur. Det ska vara jag som trycker p ON. Annars r den dlig.

S mycket i mina tankar nu. Det r inte alltid ltt. Men det hr fixar jag. Har frhoppningsvis hittat ett bttre jobb. Tv stycken faktiskt. Mste bara parlla mig dit och presentera mig. Ett ligger i bergshammra och ett i/p? stermalm. Fr se hur det gr. Hoppas turen r med mig ennu en gng. Jag ska kl p mig lite mer klder och handla mat och samt komma p vad jag ska laga. Saknar dig lskling. Snart r du min igen. lskar dig.

Hret ska klippas 5 cm ocks. Puss puss.

4 reaktioner på ”Only Girl In The World.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.