Lite tnt-varning.

Nr jag r ledsen och deppig. S brukar det hr underhlla och hjlpa mig lite. Ja vet, jag r urljlig. Men det vcker s mnga gamla minnen. Knns som att min vrld ska g under, om den nu inte redan har gjort det. ter en massa godis, hur illa jag en mr. Inte bra. Man blir som ett litet barn. Tycker synd om sig sjlv. Grter fr ingenting. Ser ner p allting.. Jag mste lra mig att ignorera det. Ingen kan f en p bttre humr. Att f lite egen tid, tnka till ordentligt. Bara gra absolut ingenting. Jag kan ligga en hel dag i sngen. Dagen drp r jag en ny mnniska. Det hr hnder inte varje dag som det kanske lter som. Men det har hnt ngra gnger , och det hjlper. Jag kan vara ledsen ett tag, sen ljusnar jag upp och vill lsa problemen/problemet. Att lyssna p ltar brukar ocks gra mig glad. Jag stter inte p depp-musik nr jag r ledsen, utan tvrt om. Det hjlper ocks. Jag har mina knep. Jag mr fortfarande lite sdr. Men frsker vara positiv i allafall. r sugen p att stda och skura golv, damsuga, damma. Visst r jag knpp? Men det gr inte. Fr det r redan gjort och klockan r halv elva.. Ska kolla p film med mer godis. En film som fr mig att m bra. Jag hoppas att allt lser sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.