Lite tönt-varning.

När jag är ledsen och deppig. Så brukar det här underhålla och hjälpa mig lite. Ja vet, jag är urlöjlig. Men det väcker så många gamla minnen. Känns som att min värld ska gå under, om den nu inte redan har gjort det. Äter en massa godis, hur illa jag en mår. Inte bra. Man blir som ett litet barn. Tycker synd om sig själv. Gråter för ingenting. Ser ner på allting.. Jag måste lära mig att ignorera det. Ingen kan få en på bättre humör. Att få lite egen tid, tänka till ordentligt. Bara göra absolut ingenting. Jag kan ligga en hel dag i sängen. Dagen därpå är jag en ny människa. Det här händer inte varje dag som det kanske låter som. Men det har hänt några gånger , och det hjälper. Jag kan vara ledsen ett tag, sen ljusnar jag upp och vill lösa problemen/problemet. Att lyssna på låtar brukar också göra mig glad. Jag sätter inte på depp-musik när jag är ledsen, utan tvärt om. Det hjälper också. Jag har mina knep. Jag mår fortfarande lite sådär. Men försöker vara positiv i allafall. Är sugen på att städa och skura golv, damsuga, damma. Visst är jag knäpp? Men det går inte. För det är redan gjort och klockan är halv elva.. Ska kolla på film med mer godis. En film som får mig att må bra. Jag hoppas att allt löser sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.