Sista dagen.

Sen brjar det. Jobb p mndag och 3 veckor framt. Kanske lite till. Jag har varit ganska off just hr. Det beror p att jag har varit sjuk och gjort massa annat och inte haft orken till detta. Men nu knde jag fr att skriva lite. Senaste veckan har jag bara varit hemma, sovit, hostat, snorat, svettets. Ja har allts varit

Men nu knner jag mig lite bttre och hoppas jag orkar jobba ordentligt. Jag har hunnit med vldigt mycket plugg. Vldigt mycket. Knner en riktig lttnad. S nu kan jag slappna av lite iaf. Jag har varit i stan ocks. Fick med mig hem lite saker iaf. Det behvdes. Nu ska jag hlla mig utan att kpa ngonting. Ska frska en hel mnad. Klart jag ska klara det..

Gick upp vid 4:tiden. Jag vet, helt sjukt. Slut med det. D tog jag mig en slags pannkaka(?) med choklad, hur gott som helst! Lste *one more slice* med Leila Lindholm. Man blir lite sugen p att bli kock! Mycket om det just nu i TV. Bde p ENG och SV. Gillar den Amerikanska mest sklart.

Var och kollade p bio med Julia. ”The Tourist” Med Angelina Jonline och Johnny snygg Depp. Den var awsome. Det som gjorde att den var bra, var pga skdespelarna. Annars hade den varit trist. Den var ovanligt kort. Hnde inte s mycket egentligen. Liten besvikelse.

Kpte en jtte jtte jtte jtte good boddy! MMMM s GOD! P REA dessutom. Frst fll jag fr en annan pga frgen, allts.. rosa. Men den luktade inte s gott. Pvg ut i butiken. D sger Julia. – – Lukta Frida! Ja, s den blev min Nya Favorit.

En grn T-Shirt och en bedrande tunika som jag r lite smtt kr i. Funderar p att ha kort kort hr till just bara bara den. Eller kanske ha s hela tiden? :)

Frst nr jag skulle betala detta sa hon. 500:- d tnkte jag men, hm? va? OJ jag menar 129:- d tnkte jag (va? igen i huvudet) men sa ingenting eftersom jag fick det FR billigt, hihi. – Kom nu Julia innan hon kommer p att hon gjort fel. S en till blommig sknhet och en megast gul trja som jag hade p mig igr. Det dr rosa, det bara fljde med.

Kpte ven denna som jag gtt och*pekat* p varje gng jag passerat affren, men nu r den min och jag lskar den! Frgan r… nr den kommer till anvndning?

Jag skulle frga min utvxt och lite ”flckar” som jag har dr bak. MEN sjlvklart ska allt g t helvete s mitt hrt blev istllet mrkare och lite grtt. Underbart livet mitt. S jag tnker g runt shr. Anvnder guld-schampo fr att f bort det. Fungerar sakta men skert. Tnker inte frga mer. Rdd att det ska g av igen. Men det r inte s farligt som det lter p mig. Jag blir bara s *ledsen* fr att allt hnder mig. Men men, snt r livet.

Igr gick jag ut , vet inte varfr jag gjorde det. Jag va ledsen,besviken,srad och mdde inte alls bra. Trodde vl att lite musik och glada mnniskor skulle hjlpa. Sn tur var betalade jag inte en krona igr och slapp sjlvklart att ka.Cecilia skulle jobba, jag fick ”ran” att hjlpa till. Och det mina vnner var sista gngen. Blev stende sjlv hela tiden eftersom Cecilia mste gra sitt. S det drjde inte lnge innan jag drog. Hlsade p gamla vnner, gamla gamla vnner. Sen kte jag hem. Glmt mina nycklar. S jag mste ka enda till hammarbysjstad fr att hmta dem. och det r bara 10 minuters *resegng* lat lat lat….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.