Sista dagen.

Sen börjar det. Jobb på måndag och 3 veckor framåt. Kanske lite till. Jag har varit ganska off just här. Det beror på att jag har varit sjuk och gjort massa annat och inte haft orken till detta. Men nu kände jag för att skriva lite. Senaste veckan har jag bara varit hemma, sovit, hostat, snorat, svettets. Ja har alltså varit

Men nu känner jag mig lite bättre och hoppas jag orkar jobba ordentligt. Jag har hunnit med väldigt mycket plugg. Väldigt mycket. Känner en riktig lättnad. Så nu kan jag slappna av lite iaf. Jag har varit i stan också. Fick med mig hem lite saker iaf. Det behövdes. Nu ska jag hålla mig utan att köpa någonting. Ska försöka en hel månad. Klart jag ska klara det..

Gick upp vid 4:tiden. Jag vet, helt sjukt. Slut med det. Då tog jag mig en slags pannkaka(?) med choklad, hur gott som helst! Läste *one more slice* med Leila Lindholm. Man blir lite sugen på att bli kock! Mycket om det just nu i TV. Både på ENG och SV. Gillar den Amerikanska mest såklart.

Var och kollade på bio med Julia. ”The Tourist” Med Angelina Jonline och Johnny snygg Depp. Den var awsome. Det som gjorde att den var bra, var pga skådespelarna. Annars hade den varit trist. Den var ovanligt kort. Hände inte så mycket egentligen. Liten besvikelse.

Köpte en jätte jätte jätte jääätte good boddy! MMMM så GOD! På REA dessutom. Först föll jag för en annan pga färgen, alltså.. rosa. Men den luktade inte så gott. Påväg ut i butiken. Då säger Julia. – – Lukta Frida! Ja, så den blev min Nya Favorit.

En grön T-Shirt och en bedårande tunika som jag är lite smått kär i. Funderar på att ha kort kort hår till just bara bara den. Eller kanske ha så hela tiden? :)

Först när jag skulle betala detta sa hon. 500:- då tänkte jag men, hm? va? OJ jag menar 129:- då tänkte jag (va? igen i huvudet) men sa ingenting eftersom jag fick det FÖR billigt, hihi. – Kom nu Julia innan hon kommer på att hon gjort fel. Så en till blommig skönhet och en megasöt gul tröja som jag hade på mig igår. Det där rosa, det bara följde med.

Köpte även denna som jag gått och*pekat* på varje gång jag passerat affären, men nu är den min och jag älskar den! Frågan är… när den kommer till användning?

Jag skulle färga min utväxt och lite ”fläckar” som jag har där bak. MEN självklart ska allt gå åt helvete så mitt hårt blev istället mörkare och lite grått. Underbart livet mitt. Så jag tänker gå runt såhär. Använder guld-schampo för att få bort det. Fungerar sakta men säkert. Tänker inte färga mer. Rädd att det ska gå av igen. Men det är inte så farligt som det låter på mig. Jag blir bara så *ledsen* för att allt händer mig. Men men, sånt är livet.

Igår gick jag ut , vet inte varför jag gjorde det. Jag va ledsen,besviken,sårad och mådde inte alls bra. Trodde väl att lite musik och glada människor skulle hjälpa. Sån tur var betalade jag inte en krona igår och slapp självklart att köa.Cecilia skulle jobba, jag fick ”äran” att hjälpa till. Och det mina vänner var sista gången. Blev stående själv hela tiden eftersom Cecilia måste göra sitt. Så det dröjde inte länge innan jag drog. Hälsade på gamla vänner, gamla gamla vänner. Sen åkte jag hem. Glömt mina nycklar. Så jag måste åka enda till hammarbysjöstad för att hämta dem. och det är bara 10 minuters *resegång* lat lat lat….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.