Storbloggare.

Jag förstår att dom skrattar åt *elaka* kommentarer. Jag gjorde det nyss själv. Men jag är ingen  storbloggare. Inte ens i närheten. Jag bara menar att jag förstår och kan inte göra annat än att hålla med. Man vet själv att man är bra och vet att man kan. Sen när det kommer idioter som försöker trycka ner än. Ja, dom lyckas inte direkt. Inte med mig iaf. Jag har en ganska bra självkänsla endå. Har lärt mig att inte ta åt mig, för att jag vet att jag kan och jag vet att jag är bra, jag vet att jag duger. Folk som skriver sånt? Förstår inte. Hur mår dom själva gentligen? Det är nog er det är synd imn

aja. Orkar inte slösa mer tid på sånna människor. Man kommer aldrig undan sånna. Förstår bara inte. Så tråkigt att alla är så avundsjuka på varandra heela tiden…

Idag har jag inte gjort mycket. Jobb…..Sen så mötte jag upp Cecilia. Vi tog en sväng till medis, gick en promenad. Som tur var hade vi båda gummistövlar. Väldigt halt, men vi var torra! :) Efter det åkte jag hem igen. Packade det sista. Ska nämligen bo hos pappa ett tag. Tills jag vet hur allting blir. Lite tuft nu. Vet inte hur jag ska göra.. Men det löser sig.

Just nu ligger jag i sängen med söta lilla katten misssa. Gud va hon är flammsig! Känner för att ta et glas Oboy. Så ska smyga upp och sen blir det Saw, ensam… hihi puss och kram

Lilla söta Cizzen.

å så…. jag…

2 reaktioner på ”Storbloggare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.