Storbloggare.

Jag frstr att dom skrattar t *elaka* kommentarer. Jag gjorde det nyss sjlv. Men jag r ingen storbloggare. Inte ens i nrheten. Jag bara menar att jag frstr och kan inte gra annat n att hlla med. Man vet sjlv att man r bra och vet att man kan. Sen nr det kommer idioter som frsker trycka ner n. Ja, dom lyckas inte direkt. Inte med mig iaf. Jag har en ganska bra sjlvknsla end. Har lrt mig att inte ta t mig, fr att jag vet att jag kan och jag vet att jag r bra, jag vet att jag duger. Folk som skriver snt? Frstr inte. Hur mr dom sjlva gentligen? Det r nog er det r synd imn

aja. Orkar inte slsa mer tid p snna mnniskor. Man kommer aldrig undan snna. Frstr bara inte. S trkigt att alla r s avundsjuka p varandra heela tiden…

Idag har jag inte gjort mycket. Jobb…..Sen s mtte jag upp Cecilia. Vi tog en svng till medis, gick en promenad. Som tur var hade vi bda gummistvlar. Vldigt halt, men vi var torra! :) Efter det kte jag hem igen. Packade det sista. Ska nmligen bo hos pappa ett tag. Tills jag vet hur allting blir. Lite tuft nu. Vet inte hur jag ska gra.. Men det lser sig.

Just nu ligger jag i sngen med sta lilla katten misssa. Gud va hon r flammsig! Knner fr att ta et glas Oboy. S ska smyga upp och sen blir det Saw, ensam… hihi puss och kram

Lilla sta Cizzen.

s…. jag…

2 reaktioner på ”Storbloggare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.