För höga krav.

Hej allihopa!

Jag har haft världens mysigaste helg med världens mysigaste pojkvän, som vanligt. Men denna helg firade vi 20 månader. Pirrar i kroppen. Jag är full med hans underbara kärlek. Vi var på bio och såg ”love and other drugs” bra film! Men skulle verkligen inte rekommendera 7åringar att se den som den var rekommenderad till. Tänker inte avslöja något. Se själva (:

I morgon börjar skolan, fast endå inte. Går lite hur som helst.  Har tappat bort mitt matkort, så jag måste beställa ett nytt. Får ingen mat av skolan medans det beställs. Tar upp till 3-5 dagar. Så jag måste alltså betala min mat i skolan för 80:kr per dag. Bra skola. (Y)…. Jag menar , dom vet ju att jag går på skolan. Dom vet att jag beställt ett kort. Men det är sak samma. Spelar ingen roll hur mycket man klagar. Ingenting händer. Jag ska fortsätta plugga lite nu. På tisdag ska jag på handledarutbildning. Så jag kan börja på riktigt riktigt (: Är så sugen på att köra bil hela tiden. Det är en sån känsla. Lite nervöst är det. Varje gång jag ska starta så stuttsar det till som en karusell innan jag får igång det. Idioter som tutar på en när man kör. Jag blir jättestressad. Så jag är inte redo att ge mig ut i trafiken än.

Men jag har för höga krav när det gäller körkortet. Eller snarare hade. Mitt mål ( tyckte jag ) var att ta det nu i sommar. Men det blir på tok för stressit. Mycket annat som står på spel i mitt liv just nu. För mycket press från alla håll. Men mest från migsjälv. Sköt om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.