Fr hga krav.

Hej allihopa!

Jag har haft vrldens mysigaste helg med vrldens mysigaste pojkvn, som vanligt. Men denna helg firade vi 20 mnader. Pirrar i kroppen. Jag r full med hans underbara krlek. Vi var p bio och sg ”love and other drugs” bra film! Men skulle verkligen interekommendera7ringar att se den som den varrekommenderadtill. Tnker inte avslja ngot. Se sjlva (:

I morgon brjar skolan, fast end inte. Gr lite hur som helst. Har tappat bort mitt matkort, s jag mste bestlla ett nytt. Fr ingen mat av skolan medans det bestlls. Tar upp till 3-5 dagar. S jag mste allts betala min mat i skolan fr 80:kr per dag. Bra skola. (Y)…. Jag menar , dom vet ju att jag gr p skolan. Dom vet att jag bestllt ett kort. Men det r sak samma. Spelar ingen roll hur mycket man klagar. Ingenting hnder. Jag ska fortstta plugga lite nu. P tisdag ska jag p handledarutbildning. S jag kan brja p riktigt riktigt (: r s sugen p att kra bil hela tiden. Det r en sn knsla. Lite nervst r det. Varje gng jag ska starta s stuttsar det till som en karusell innan jag fr igng det. Idioter som tutar p en nr man kr. Jag blir jttestressad. S jag r inte redo att ge mig ut i trafiken n.

Men jag har fr hga krav nr det gller krkortet. Eller snarare hade. Mitt ml ( tyckte jag ) var att ta det nu i sommar. Men det blir p tok fr stressit. Mycket annat som str p spel i mitt liv just nu. Fr mycket press frn alla hll. Men mest frn migsjlv. Skt om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.