Bara fr attt

Jag har inget intresse fr det hr med att blogga egentligen. Men ends har jag en, jag skriver i den, jag tar bilder till den. Det r kul ibland. Inget jag mste gra egentligen-Jag grt det ibland bara fr att. Jag gilllar att visa vad jag gr i min vardag. Visa mina bilder, visa nya klder, bertta vad jag gjort om dagen, vad jag har gjort under helgen, hur jag ska lsa mina problem osv. Det kanske finns ett litet intresse. Men det jag menar r att jag vill inte komma ngon vart med min blogg. Jag vill vara dr jag r nu. Mina vnner och familj rcker… s s r det :D

S. Idag har jag inte alls gjort mycket. Har i stort stt bara klivit upp och kollat p en film. Dlig. ”lt den rtte komma in” fast den egnelska versionen. Idag hade jag och Maria planerat en bio,fika och mys. Men en goninflamation stoppade mig. Ibland blir man s ledsen/arg att man inte reagerar alls. Ingen idatt jag frsker frklara. Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta mig. Men ja, saker hnder mig ganska ofta. r inte s frvnad lngre. Men s r det! Inget att haka upp sig p.

Igr var jag och lillasyster Julia p bio och sg Burlesque med Christina Aguilera och Cher. Vrd att se. Men inte p bio. Men den var vldigt bra. Hll p att aplodera flera gnger, s inne i filmen var jag. S lig man och skrattade lite. Det som gjorde allt s bra och mysigt ocks, var att vi hade mjukisklder p oss. Himla sknt! Vi var bara i Heron City. Dr det kryllade av fjortisar och ja? Vad ska man kalla dem? Snna som r fjortisar fast ennu mer hgljuddare. Men dom undvek vi, samt alla sm skrikande fjortispojkar. Herrernsostkaka.

Nu r det dags fr lite sen lunch. Sens enare ska vi ut och ta p fin restaurang. Knns lite sdr med mitt ga. Fr fixa hret och klderna s fr jag slippa sminket. Sen blir det maaaaassa godis! Ha en trevlig lrdakvll.

P.S saknar och lskar dig B<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.