Bara för attt

Jag har inget intresse för det här med att blogga egentligen. Men endå så har jag en, jag skriver i den, jag tar bilder till den. Det är kul ibland. Inget jag måste göra egentligen- Jag gört det ibland bara för att. Jag gilllar att visa vad jag gör i min vardag. Visa mina bilder, visa nya kläder, berätta vad jag gjort om dagen, vad jag har gjort under helgen, hur jag ska lösa mina problem osv. Det kanske finns ett litet intresse. Men det jag menar är att jag vill inte komma någon vart med min blogg. Jag vill vara där jag är nu. Mina vänner och familj räcker… så så är det :D 

Såå. Idag har jag inte alls gjort mycket. Har i stort sätt bara klivit upp och kollat på en film. Dålig. ”låt den rätte komma in” fast den egnelska versionen. Idag hade jag och Maria planerat en bio,fika och mys. Men en ögoninflamation stoppade mig. Ibland blir man så ledsen/arg att man inte reagerar alls. Ingen idé´att jag försöker förklara. Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta mig. Men ja, saker händer mig ganska ofta. Är inte så förvånad längre. Men så är det! Inget att haka upp sig på.

Igår var jag och lillasyster Julia på bio och såg Burlesque med Christina Aguilera och Cher. Värd att se. Men inte på bio. Men den var väldigt bra. Höll på att aplodera flera gånger, så inne i filmen var jag. Så lig man och skrattade lite. Det som gjorde allt så bra och mysigt också, var att vi hade mjukiskläder på oss. Himla skönt! Vi var bara i Heron City. Där det kryllade av fjortisar och ja? Vad ska man kalla dem? Sånna som är fjortisar fast ennu mer högljuddare. Men dom undvek vi, samt alla små skrikande fjortispojkar. Herrernsostkaka.

 

Nu är det dags för lite sen lunch. Sens enare ska vi ut och äta på fin restaurang. Känns lite sådär med mitt öga. Får fixa håret och kläderna så får jag slippa sminket. Sen blir det maaaaassa godis! Ha en trevlig lördakväll.

P.S saknar och älskar dig B<3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.