Mycket str p spel.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej hall!

Jag r bde glad, ledsen och stressad. Mycket som ska gras. Visste att jag skylle f mycket att gra i skolan nr jag kom tillbaka. Helt sjukt. redan p onsdag ska en uppgift vara klar. I morgon brjar psykologin. Det ska bli hur kul som helst! Har en bra lrare ocks. Som jag ahde i samhllskunskap ocks. I morgon ska jag p kurs ang mitt krkort. Sen p onsdag kommer min lskling hit. Det dr lter inte mycket. Men det finns s mycket mer som kretsar runtomkring mig nu. Som jag helst inte vill ta upp hr. Men allt lser sig. Detvet jag. Lite tuffa tider nu bara.

Idag var det som sagt ”frsta dagen i skolan” p 7 veckor. Den dagen passerades snabbt frbi. Efter det kte jag och mtte upp min lilla mamma. Vi kte hem och t god middag och pratade om allt. Kndes bra. Sen kom pappa och hmtade mig och lmnade Julia. S nu befinner jag mig p rda linjen. Har inte gjort s vrst mycket. Duschat, tit fr mycket godis. Kollat Top- Model, pratat med min bjrn i telefon, hunnit lsa en sida i krlektions-boken. Nu mste jag bara gra 5 sidor i matteboken. 5 sidor om dagen. Jag r bra. (tycker jag) Fr jag r s extremt lat. Men nr jag vl brjar, r det hur kul som helst och jag kan inte sluta. Tillslut s har jag gjort 20 sidor. Hoppsan!…

N nu fastnade jag hr, skulle tvtta bort mitt silverschampo. Hejsvejs!

En oversize-skjorta & jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.