Mycket står på spel.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej hallå!

Jag är både glad, ledsen och stressad. Mycket som ska göras. Visste att jag skylle få mycket att göra i skolan när jag kom tillbaka. Helt sjukt. redan på onsdag ska en uppgift vara klar. I morgon börjar psykologin. Det ska bli hur kul som helst! Har en bra lärare också. Som jag ahde i samhällskunskap också. I morgon ska jag på kurs ang mitt körkort. Sen på onsdag kommer min  älskling hit. Det där låter inte mycket. Men det finns så mycket mer som kretsar runtomkring mig nu. Som jag helst inte vill ta upp här. Men allt löser sig. Det vet jag. Lite tuffa tider nu bara.

Idag var det som sagt ”första dagen i skolan” på 7 veckor. Den dagen passerades snabbt förbi. Efter det åkte jag och mötte upp min lilla mamma. Vi åkte hem och åt god middag och pratade om allt. Kändes bra. Sen kom pappa och hämtade mig och lämnade Julia. Så nu befinner jag mig på röda linjen. Har inte gjort så värst mycket. Duschat, ätit för mycket godis. Kollat Top- Model, pratat med min björn i telefon, hunnit läsa en sida i körlektions-boken.  Nu måste jag bara göra 5 sidor i matteboken. 5 sidor om dagen. Jag är bra. (tycker jag) För jag är så extremt lat. Men när jag väl börjar, är det hur kul som helst och jag kan inte sluta. Tillslut så har jag gjort 20 sidor. Hoppsan!…

Nä nu fastnade jag här, skulle tvätta bort mitt silverschampo. Hejsvejs!

En oversize-skjorta & jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.