Efterlngtade fredag.

Veckan har gtt vglidit fort. Eftersom att jag har haft vldigt kul. r fortfarande med min Bjrn. Men nu har vi anlnt i Tby och blir hr hela helgen. Kanske blir lite melodifestivalen, fr tvinga honom dit. Ska faktiskt vara en tnt och plugga lite sen ocks. Vi har haft en jttemysig vecka tillsammans och jag trivs s bra med honom. Lngtar tills det bara r han&jag, inga andra. Vi fr leva (vrt) liv. Ingen som sger till vad vi ska gra. Vi gr preciiis vad vi vill! Att bro p det! Ni ska f se hur lgenheten ser ut, ( om jag ker dit i helgen ) Ska frska att komma ihg! Ha en trevlig fredagskvll, pussar&kramar /F

Hr r en bild frn i onsdags, nr vi tog en promenad till affren och handlade lite godsaker och annat..

Jag lskar dig! Vi ska bli bttre p att fota tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.