Efterlängtade fredag.

Veckan har gått väglidit fort. Eftersom att jag har haft väldigt kul. Är fortfarande med min Björn. Men nu har vi anlänt i Täby och blir här hela helgen. Kanske blir lite melodifestivalen, får tvinga honom dit. Ska faktiskt vara en tönt och plugga lite sen också. Vi har haft en jättemysig vecka tillsammans och jag trivs så bra med honom. Längtar tills det bara är han&jag, inga andra. Vi får leva (vårt) liv. Ingen som säger till vad vi ska göra. Vi gör preciiis vad vi vill! Att bro på det! Ni ska få se hur lägenheten ser ut, ( om jag åker dit i helgen ) Ska försöka att komma ihåg! Ha en trevlig fredagskväll, pussar&kramar /F

Här är en bild från i onsdags, när vi tog en promenad till affären och handlade lite godsaker och annat..

Jag älskar dig! Vi ska bli bättre på att fota tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.