K N S L I G A R E

Sen jag trfafde Bjrn, har jag blivit en.. mes? Menar inget dligt egentligen. Bar det att, vad jag n kollar p s grter jag, nr det r sorligt,romantiskt och glada slut osv. Till & med till animerat och tecknat. Vad har hnt med mig? r det Bjrn eller har jag bara blivit en mer knslig mnniska ren allmnt? Jag tror att det r Bjrns frtjnst. och som sagt menar jag absolut inget dligt med det. Det r sknt att f grta. det r sknt att f vara kr. Knslan i magen, ja hela kroppen r underbar. det tar aldrig slut. men ibland kan det vara lite jobbigt. Jag bryter ihop allt fr ofta nufrtiden. Jag blir ledsen fr minsta lilla, jag trycker ner migsjlv fr minsta lilla skll/kritik jag fr. Jag mr dligt, hr inne. men p utsidan ltsas jag som ingenting och r hut glad & trevlig som helst. Jag vet inte vad det r. Dlig sjlvknsla.Jag mste lra mig att lska migsjlv.Men mste sga att jagr vldigt vldigt glad att jag valde psykologi. Kanske kan det hjlpa mig en bit p vgen iaf. S jag kan acceptera mig fr den jag r och lgga snt p viktigare saker istllet. Sluta bry mig om alla falska ”vnner” som gr bakom min rygg. Jag r fr snll. jag litar p fr mnga. Nu fr det vara nog. Jag r en mnniska. Jag har ocks knslor. Men det tnker dom inte p. Tror inte att dom inser riktigt vad dom gr/har gjort.Men dom hardefinitivtfrlorat mig. S fr vi se vem som skrattar sist.

2 reaktioner på ”K N S L I G A R E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.