Onsdag.

Tror att jag brjar bli sjuk. r jttetjock i halsen, trtt och ont i huvudet + webbdesign. Kan inte koncentrera mig, det gr mig stressad. Sitter hr och orkar inte gra ngonting. Men jag mste. Biter ihop. Det gr sakta men skert. Brjar f in det hr nu. Men ser inte en framtid innom webb iaf. S duktig kommer jag aldrig bli. Finns inte s stort intresse i det heller. S varfr valde jag det? Hm?…

Idag hnder det inte s mycket. Blir att plugga som vanligt och ta det lugnt. Pluggar teori p krskolan ocks. Mitt huvud sprngs snart. Men jag mr bra utav det. Knner mig stolt ver migsjlv. Kan slappa av p min fritid mer. S det r ju mest positivt hur jobbigt allt n r just nu.

Jag lskar och saknar dig s ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.