Onsdag.

Tror att jag börjar bli sjuk. är jättetjock i halsen, trött och ont i huvudet + webbdesign. Kan inte koncentrera mig, det gör mig stressad. Sitter här och orkar inte göra någonting. Men jag måste. Biter ihop. Det går sakta men säkert. Börjar få in det här nu. Men ser inte en framtid innom webb iaf. Så duktig kommer jag aldrig bli. Finns inte så stort intresse i det heller. Så varför valde jag det? Hm?…

Idag händer det inte så mycket. Blir att plugga som vanligt och ta det lugnt. Pluggar teori på körskolan också. Mitt huvud sprängs snart. Men jag mår bra utav det. Känner mig stolt över migsjälv. Kan slappa av på min fritid mer. Så det är ju mest positivt hur jobbigt allt än är just nu.

Jag älskar och saknar dig så ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.