V L D I G T R A S T L S…

Vaknade fr ngot timma sedan. r halvklar och brjar klockan ett. Ska gra klart turismen tror jag. Nr jag kommer till skolan mste jag lgga ihop allting. Fr idag r det deadline. I morgon ocks egentligen. Men jag gr klart allt idag. S kan jag vara ledig frn allt. P lovet blir det igen tripp ngonstans. Tror jag? Ska trffa vnner som jag inte hinner trffa annars. Sen blir det en utgng och lite pluggande i krkortsteorin.

Frgade mitt hr igr. Inte riktigt supernjd. Jag tror attt jag ska parrla mig in till stan efter skolan och kpa blond-sry. Fr er som anvndt det och ”tappat” hr och ftt det slitet. Man ska inte sprya mitt p. Man ska hlla lnge ifrn. Tror det till&med str p frpackningen. S dem som gjort p hret, ja ni fr ju nstan skylla er sjlva. Ls p frpackningarna! Nu fick jag sllskap av vrldens gulligaste kissekatt. Sitter hr en stund till. Sen ska jag gra lite frukost/lunch. Pussar

En reaktion på ”V L D I G T R A S T L S…

  1. Jag har anvnt blondspray fr ganska lngesedan och mitt hr gick aldrig av fr jag har vldigt tjockt och bra kvalit p hret, men det blev som gummi. De har uppdaterat frpackningarna och ger mer information nu. Nr jag anvnde stod det ingenting om hur lngt ifrn man ska spraya, det stod heller inte om man skulle tvtta ur det sen eller inte. Det stod nstan ingenting, och drfr blev mitt hr frstrt. Men om du som du sger fljer instruktionerna som numera finns s borde det inte vara ngra problem. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.