V Ä L D I G T R A S T L Ö S…

Vaknade för något timma sedan. Är halvklar och börjar klockan ett. Ska göra klart turismen tror jag. När jag kommer till skolan måste jag lägga ihop allting. För idag är det deadline. I morgon också egentligen. Men jag gör klart allt idag. Så kan jag vara ledig från allt. På lovet blir det igen tripp någonstans. Tror jag? Ska träffa vänner som jag inte hinner träffa annars. Sen blir det en utgång och lite pluggande i körkortsteorin.

Färgade mitt hår igår. Inte riktigt supernöjd. Jag tror attt jag ska parrla mig in till stan efter skolan och köpa blond-såräy. För er som användt det och ”tappat” hår och fått det slitet. Man ska inte spräya mitt på. Man ska hålla länge ifrån. Tror det till&med står på förpackningen. Så dem som gjort håret, ja ni får ju nästan skylla er själva. Läs på förpackningarna! Nu fick jag sällskap av världens gulligaste kissekatt. Sitter här en stund till. Sen ska jag göra lite frukost/lunch. Pussar

En reaktion på ”V Ä L D I G T R A S T L Ö S…

  1. Jag har använt blondspray för ganska längesedan och mitt hår gick aldrig av för jag har väldigt tjockt och bra kvalité på håret, men det blev som gummi. De har uppdaterat förpackningarna och ger mer information nu. När jag använde stod det ingenting om hur långt ifrån man ska spraya, det stod heller inte om man skulle tvätta ur det sen eller inte. Det stod nästan ingenting, och därför blev mitt hår förstört. Men om du som du säger följer instruktionerna som numera finns så borde det inte vara några problem. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.