Onsdag 16 mars.

Hej allihopa!

Underbart vder. Solen vrmer verkligen. Men nr det blser fryser man till lite. Men kan inte hitta ngot att klaga p! Nu r vren pvg! Som jag har lngtat. Ett steg nrmare sommaren. P tal om sommaren, fr frsta gngen har jag ingenting planerat. Frutom att jag ska jobba i 3 veckor. Sen vet jag inte. Ska kanske frbi Turkiet med Mamma & Lillasyster Julia. Sen ska jag gra en liten resa utan frldrar fr frsta gngen. Men som sagt r ingenting planerat n. Men knns som att jag borde gra det ganska snart. Lra sig planera lite. Men samtidigt vill jag bara ta allt som det kommer. Jag har ju som sagt semester. Vill inte ha ett ”schema” att flja d direkt.
Just nu sitter jag i skolan. Missade tv lektioner pga att jag kollade p fel dag. Vldigt vldigt klantigt. Vi har suttit och diskuterat hur klassen ska kunna uppfra sig och vara tysta p lektioner. Hur pinsamt r inte det? Hur gamla r dem egentligen? Jag hamnar alltid i klasser som alltid fr ha sna mten. Vi gr inte p dagis lngre. Dom r trevliga och snlla. Men man tappar ju lite ”intresse” och respekt fr dem nr dem hller p som dem gr. Det mrks. Man brjar tappa dem lite. Men inte hela vrlden. Jag har goa vnner utanfr. Trkigt. Men s r det tyvrr.
Ska bli bttre p att blogga. Mnga som tjatar p att jag borde skriva mer. Det gr att jag blir lite mer intresserad, s det ska jag gra. Lgga upp mer bilder p mig och mina klder osv. Jag lskar ju att fota. S varfr inte? Nu mste jag lmna er. Nu brjar ntligen en normal lektion. Pussar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.