Onsdag 16 mars.

Hej allihopa!

Underbart väder. Solen värmer verkligen. Men när det blåser fryser man till lite. Men kan inte hitta något att klaga på! Nu är våren påväg! Som jag har längtat. Ett steg närmare sommaren. På tal om sommaren, för första gången har jag ingenting planerat. Förutom att jag ska jobba i 3 veckor. Sen vet jag inte. Ska kanske förbi Turkiet med Mamma & Lillasyster Julia. Sen ska jag göra en liten resa utan föräldrar för första gången. Men som sagt är ingenting planerat än. Men känns som att jag borde göra det ganska snart. Lära sig planera lite. Men samtidigt vill jag bara ta allt som det kommer. Jag har ju som sagt semester. Vill inte ha ett ”schema” att följa då direkt.
Just nu sitter jag i skolan. Missade två lektioner pga att jag kollade på fel dag. Väldigt väldigt klantigt. Vi har suttit och diskuterat hur klassen ska kunna uppföra sig och vara tysta på lektioner. Hur pinsamt är inte det? Hur gamla är dem egentligen? Jag hamnar alltid i klasser som alltid får ha såna möten. Vi går inte på dagis längre. Dom är trevliga och snälla. Men man tappar ju lite ”intresse” och respekt för dem när dem håller på som dem gör. Det märks. Man börjar tappa dem lite. Men inte hela världen. Jag har goa vänner utanför. Tråkigt. Men så är det tyvärr.
Ska bli bättre på att blogga. Många som tjatar på att jag borde skriva mer. Det gör att jag blir lite mer intresserad, så det ska jag göra. Lägga upp mer bilder på mig och mina kläder osv. Jag älskar ju att fota. Så varför inte? Nu måste jag lämna er. Nu börjar äntligen en normal lektion. Pussar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.