Utmanar migsjälv.

Hej på er!

Vuxenpoäng till mig. Har väl gjort allt som hör till en vardag helt själv idag och en massa annat. Nu låter det som att jag är världens lataste person. Men så är det definitivt inte. Jag är en väldigt ordsam tjej och vill ha det rent & fräscht runtomkring. Varför jag ger mig ”vuxenpoäng” är för att jag är i lägenheten. Helt ensam. Ny har Björn flyttat och jag ”bor” här. Lite då&då, som just nu. Det känns himla bra må jag säga. Att klara sigsjälv. Jag ahr precis städat klart och gjort mat,hängt tvätt,  pluggat och piffat till lite småsaker. Nu sitter jag och ska snart spela sims. Haha. Samtidigt som jag kollar på Iron Man. Ska försöka lägga mig i tid, ska upp vid 7 imorgon. Men yes! Här har ni en lite tjuvtitt på hur det ser ut. Det är inte klart än, & jag orkade inte åka till pappa och hämta systemen. Så ni får nöja er med detta :)


Vad tycker ni? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.