Utmanar migsjlv.

Hej p er!

Vuxenpong till mig. Har vl gjort allt som hr till en vardag helt sjlv idag och en massa annat. Nu lter det som att jag r vrldens lataste person. Men s r det definitivt inte. Jag r en vldigt ordsam tjej och vill ha det rent & frscht runtomkring. Varfr jag ger mig ”vuxenpong” r fr att jag r i lgenheten. Helt ensam. Ny har Bjrn flyttat och jag ”bor” hr. Lite d&d, som just nu. Det knns himla bra m jag sga. Att klara sigsjlv. Jag ahr precis stdat klart och gjort mat,hngt tvtt, pluggat och piffat till lite smsaker. Nu sitter jag och ska snart spela sims. Haha. Samtidigt som jag kollar p Iron Man. Ska frska lgga mig i tid, ska upp vid 7 imorgon. Men yes! Hr har ni en lite tjuvtitt p hur det ser ut. Det r inte klart n, & jag orkade inte ka till pappa och hmta systemen. S ni fr nja er med detta :)


Vad tycker ni? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.