Efterlängtade Fredag.

Äntligen. Återigen är det helg. Kom till skolan för en 20 miuter sedan. Ska strax gå på lunch. Slutar runt 2 idag. Sen ska jag in till stan och köpa lite hemligheter. Ikväll ska jag fira Cassandra som fyller 19. Sen ska jag träffa lillasyster och se på film , spela och ta det lugnt. (:
Första gången jag sov själv i lägenheten. Hade lite svårt att somna först. Men det gick tillslut för jag var så extremt trött. Vaknade vid 4 av att jag hörde någon spela. Trodde jag drömde först. Sen vaknade jag mer och det kändes som hela huvudet skrolla. Det avr grannen som hade på musik. Man hörde fan allt. Vilken låt det var och hur det dunka runtomkring. Vem fan sätter på så högt, en vardag klockan 4? Normal är han då inte ialalfall. Det är inte första gången han är dum i huvudet. Jag är ingen morgonmänniska. Så från ingenstans får jag för mig att slå 3 gånger i taket för att han ska stänga av, och tro mig, det tystnade. Jag log och somnade om. Vaknade dock med en svullen hand. Hur hårt slog jag egentligen? haha… Nu ska jag käka. puss (;

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.