söndag- unga mammor.

Fint väder idag igen! :D

Såfort datan slås på, facebbok. Och där sitter man sen. Av en ren slump hamnade jag på en av mina bästa gamla kompisars sida. Och såg att hon var gravid. Jag tänkte efter. Men vänta nu? Vad hände? Så börjar jag tänka lite till. Fan vad kul! Vilken grej! Jag tänkte först att hon är ett år yngre än mig, men hon är ju 18. Då räknas man som en vuxen individ . Kan man & vill man så tycker jag man inte ska tveka,(när åldern är inne) Det är ett himla tjat om det där. Så trist. Det är deras val, deras liv. Låt dom. Det är en sak om man är 13-15 år! . Helt sjukt. Men om dom så jättegärna vill skaffa barn när dom själva är barn så fine. Det finns en gräns, men ingen kan stoppa dom. Det finns så många åsikter om det där. Jag vill egentligen inte ”lägga mig i” Ingenting jag orkar sitta och diskutera. Men nu tog jag upp det endå. Det är klart att, om man ser en 12/13 åring med en bulle på magen, klart man blir lite ”rädd”. Eller?

Jag vill själv vara en ung mamma. Men jag har min gräns, alla har sin. Jag vill ha barn innan 30. Min mamma var 21. Det var inget fel på det på den tiden. idag ahr det blivit en sån sjukt stor grej. Vad är det som har förändrats egentligen? …


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.